la cage amsterdam

Vlog: Eten bij La Cage

Eens per maand, al is het door onze drukke agenda’s vaker eens per 2 maanden, eet ik met mijn liefste foodievriendinnen Francesca, Brenda, Sabine, Monique en Phillippine bij een leuk, meestal nieuw, restaurant in Amsterdam. Deze keer mochten we proeven bij La Cage in de Reguliersdwarsstraat, harte Amsterdam.

Op de kaart vind je Franse klassiekers zoals steak tartaar (aanrader), salade met kreeft, bavette met bearnaise (nog een grotere aanrader). Als je helemaal op de Franse tour wilt gaan zijn er escargots en Foie gras. Ik heb gevlogd en laat jullie zien wat ik at en wat ik ervan vond.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

la cage amsterdam la cage amsterdam

 

En nog even een huishoudelijke mededeling. Vanaf vandaag gaat het zomerrooster in op Uit Pauline’s Keuken. Dit houdt in dat er tot half augustus in het weekend geen nieuwe blogs verschijnen. Gelukkig staat het archief bomvol lekkere recepten en hoef je je niet te vervelen. Have a lovely summer. 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in