fbpx
Menu

Vlog: Eten bij La Cage

Eens per maand, al is het door onze drukke agenda’s vaker eens per 2 maanden, eet ik met mijn liefste foodievriendinnen Francesca, Brenda, Sabine, Monique en Phillippine bij een leuk, meestal nieuw, restaurant in Amsterdam. Deze keer mochten we proeven bij La Cage in de Reguliersdwarsstraat, harte Amsterdam.

Op de kaart vind je Franse klassiekers zoals steak tartaar (aanrader), salade met kreeft, bavette met bearnaise (nog een grotere aanrader). Als je helemaal op de Franse tour wilt gaan zijn er escargots en Foie gras. Ik heb gevlogd en laat jullie zien wat ik at en wat ik ervan vond.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

la cage amsterdam la cage amsterdam

 

En nog even een huishoudelijke mededeling. Vanaf vandaag gaat het zomerrooster in op Uit Pauline’s Keuken. Dit houdt in dat er tot half augustus in het weekend geen nieuwe blogs verschijnen. Gelukkig staat het archief bomvol lekkere recepten en hoef je je niet te vervelen. Have a lovely summer. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

1 reactie

  • Margot
    4 juli 2015 om 11:22

    Dat ziet er goed uit! En slim dat je voor een zomerrooster gaat.

    Beantwoorden

Reactie plaatsen