Menu

Hotspot: Cleeff Haarlem

Cleeff is mijn nieuwe “go to” lunchplek in Haarlem. Het zit buiten het centrum. Wij kunnen er lopend naar toe (extra fijn met de wandelwagen), ze serveren hier lekkere broodjes en nog lekkerdere taartjes en als je geluk hebt, zit je hier heerlijk in de zon. Kortom alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een heerlijk middagje in eigen stad.

"Die taartjes, die hebben ze heel slim in de vitrine gezet, die roepen gewoon je naam. "

Cleeff leuke hotspot in Haarlem

Buiten of binnen
Het liefst zit ik buiten op het terras. Beetje mensen kijken in het zonnetje. Als de zon schijnt zit je hier heerlijk. En dat geldt zeker voor het voorjaars- en najaarszonnetje. Maar ook binnen zit je prima. Het interieur is heel huiselijk en gezellig. Een combinatie van banken en stoelen en een kast die ook in je eigen huiskamer zou kunnen staan. Ik voel me hier meteen thuis. De bediening is lekker losjes en gewoon heel vriendelijk. Ook hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Fijn!

Cleeff Haarlem

Keuzestress
Keuzestress hoef je hier niet te hebben. Op het menu staan lekkere broodjes met gerookte makreel, gegrilde groentes en hummus. Je krijgt standaard twee broodjes. Maar als je net als ik niet kan kiezen dan kan je ook voor twee soorten beleg kiezen. Zo simpel, maar hier maak je mij enorm blij mee. Ik at een broodje Tuna Melt (mijn lievelings) en een broodje Mexicaanse kip met guacamole, die ook erg lekker was. Maurits had een Club Sandwich met kip. Merlijn had een plakje brood met roomboter. Erbij dronken we gemberthee en spa rood, maar ze hebben hier ook smoothies en homemade icetea (die met hibiscus vond ik heel lekker) op het menu staan.

Cleeff HaarlemCleeff hotspot

Taart
En als afsluiter kon ik het niet laten om een taartje te bestellen. En die taartjes, die hebben ze heel slim in de vitrine gezet, die roepen gewoon je naam. Deze zijn zo lekker hier. Mijn favo’s zijn de cheesecakes, vorige keer at ik er eentje met bessencompote en onlangs een chocolade cheesecake die ook fenomenaal was. Erbij een lekkere koffie (met een lekker huisgemaakt koekje) en je hoort mij niet meer.

Cleeff Haarlem

Hoe kidsproof is het?
Nu ik een baby heb, merk ik pas dat veel horeca hier helemaal niet op ingespeeld is. Bij Cleeff wel, er is een uitgebreide verschoonplek en er zijn zelfs luiers en doekjes. Er staan kinderstoelen en er ligt speelgoed. Op het menu staan broodjes met pindakaas of jam voor de kleine eters, of ze eten gewoon van het normale menu mee, dat kan natuurlijk ook. En nog een pluspunt, je rijdt zo naar binnen met de kinderwagen.

Cleeff Haarlem

Ik kwam voorheen wel eens bij Cleeff maar omdat er zoveel te ontdekken was ging ik ook vaak naar andere hotspots. Maar ik heb nu mijn nieuwe vaste Go To plek gevonden hoor. Dus als je me zoekt, dan zit ik hier.

Hotspot
Cleeff

Adres
Kleverparkweg 13, Haarlem

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur

Meer informatie
Zie Facebook

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

3 reacties

 • Daniëlle
  18 oktober 2018 om 11:47

  Ziet er weer uit als een toffe zaak met lekker eten! Ik sla hem ook nu weer op!

 • Annika
  10 oktober 2018 om 16:13

  Ah wat leuk om te horen :)

 • Emma
  10 oktober 2018 om 09:08

  Super leuk stukje Pauline! Dank voor de lieve woorden? (Ik werk er zelf haha) We doen ons best het iedereen elke keer naar de zin te maken en dit motiveert om nog meer heerlijkheden te bedenken?

Reactie plaatsen