Dadels met spek en geitenkaas

Dadels met spek en geitenkaas

Zin in een lekker borrelhapje? Probeer dan eens deze dadels met spek en geitenkaas. Dadels worden vaak als zoetmiddel gebruikt in healthy gebakjes en taartjes. Maar de combinatie met hartig is misschien nog wel lekkerder. Dan heb je zoet en zout in één hap. Lekker!

Medjoul dadels

Voor dit recept kan je het beste Medjoul dadels kopen. Deze zijn lekker groot en zacht. Ideaal om te vullen. Je kunt ze vinden in de supermarkt of bij de Turkse winkel.

Dadels met spek en geitenkaas
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

De nieuwste recepten in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer.

Ingrediënten voor 12 st.

  • 12 st. Medjoul dadels
  • 12 plakjes ontbijtspek
  • 100 gr zachte geitenkaas
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Snijd de dadels in de lengte in. Pas op dat je niet helemaal doormidden snijdt. Verwijder de pit.

  2. Voeg een theelepel geitenkaas toe over de gehele lengte van de dadel.

  3. Wikkel het plakje bacon om de dadel. Bak de dadels rondom bruin in een koekenpan.

  4. Serveer de dadels met spek meteen. Want met een warme buitenkant zijn ze extra lekker.

Dadels met spek en geitenkaas

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (2 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.