Camembert in brood (video)

Camembert in brood (video)

Zin in een lekker borrelrecept? Maak eens camembert in brood. Het is eigenlijk een soort kaasfondue in brood. Maar dan nog makkelijker.! Hoe leuk is dit om te serveren op een feestje of een borrel met vrienden? En weet je wat nou zo fijn is? Het is in een mum van tijd klaar. Zo vervelend als je zelf de hele avond in de keuken staat en niet gezellig bij je gasten kan zitten. Dat is bij dit recept niet het geval. PS probeer ook eens een van onze andere borrelrecepten.

Camembert in brood (video)

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 ongesneden rond brood
  • 1 camembert
  • 1 teentje knoflook
  • 2 + 1 takjes rozemarijn
  • Zeezout
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius boven- en onderwarmte.

  2. Begin met maken van de kruidenolie. Meng de olijfolie met de fijngehakte knoflook, rozemarijn en een snufje zeezout.

  3. Leg de camembert in het midden van het brood. Snijd met een mes rondom de camembert een cirkel in het brood. Hol het brood uit. Snijd de bovenkant van de kaas af, zodat hij nog beter smelt. Leg de camembert, zonder verpakking, in het brood.

  4. Maak in de rest van het brood inkepingen met een mes. Snijd het brood in, maar snij niet tot de bodem. Bestrijk de inkepingen met de kruidenolie.

  5. Bak het brood 15-20 minuten af in de oven. Het brood is klaar als de kaas gesmolten is. Garneer het brood met een takje rozemarijn.

Camembert in brood (video)

Tags

Familie recepten Makkelijke recepten Tapas recepten Brood en deeg Franse recepten Kerst Oud en nieuw Verjaardag Oven Vegetarische recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Borrelhapjes

Wat vind jij van dit recept?

3.8 (4 stemmen)

5 november 2016


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in