
Camembert in brood (video)
Zin in een lekker borrelrecept? Maak eens camembert in brood. Het is eigenlijk een soort kaasfondue in brood. Maar dan nog makkelijker.! Hoe leuk is dit om te serveren op een feestje of een borrel met vrienden? En weet je wat nou zo fijn is? Het is in een mum van tijd klaar. Zo vervelend als je zelf de hele avond in de keuken staat en niet gezellig bij je gasten kan zitten. Dat is bij dit recept niet het geval. PS probeer ook eens een van onze andere borrelrecepten.


We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenIngrediënten voor 4 personen
- 1 ongesneden rond brood
- 1 camembert
- 1 teentje knoflook
- 2 + 1 takjes rozemarijn
- Zeezout
- Olijfolie
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius boven- en onderwarmte.
Begin met maken van de kruidenolie. Meng de olijfolie met de fijngehakte knoflook, rozemarijn en een snufje zeezout.
Leg de camembert in het midden van het brood. Snijd met een mes rondom de camembert een cirkel in het brood. Hol het brood uit. Snijd de bovenkant van de kaas af, zodat hij nog beter smelt. Leg de camembert, zonder verpakking, in het brood.
Maak in de rest van het brood inkepingen met een mes. Snijd het brood in, maar snij niet tot de bodem. Bestrijk de inkepingen met de kruidenolie.
Bak het brood 15-20 minuten af in de oven. Het brood is klaar als de kaas gesmolten is. Garneer het brood met een takje rozemarijn.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan