
Dadels met spek en geitenkaas
Zin in een lekker borrelhapje? Probeer dan eens deze dadels met spek en geitenkaas. Dadels worden vaak als zoetmiddel gebruikt in healthy gebakjes en taartjes. Maar de combinatie met hartig is misschien nog wel lekkerder. Dan heb je zoet en zout in één hap. Lekker!
Medjoul dadels
Voor dit recept kan je het beste Medjoul dadels kopen. Deze zijn lekker groot en zacht. Ideaal om te vullen. Je kunt ze vinden in de supermarkt of bij de Turkse winkel.


De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 12 st.
- 12 st. Medjoul dadels
- 12 plakjes ontbijtspek
- 100 gr zachte geitenkaas
Zo maak je het
Snijd de dadels in de lengte in. Pas op dat je niet helemaal doormidden snijdt. Verwijder de pit.
Voeg een theelepel geitenkaas toe over de gehele lengte van de dadel.
Wikkel het plakje bacon om de dadel. Bak de dadels rondom bruin in een koekenpan.
Serveer de dadels met spek meteen. Want met een warme buitenkant zijn ze extra lekker.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan