Marshmallow Pops
Deze marshmallow pops zag ik voorbij komen op Pinterest! Wat een leuk idee en zo simpel in de uitvoering. Voor de Dessert Table van vriendin W. maakte ik deze vrolijk spekjes op een stokje. Ik heb de rietjes uit de webshop gebruikt omdat ik dat zo vrolijk vind staan. Je zou natuurlijk ook een satéprikker kunnen gebruiken.
Wat heb je hiervoor nodig?
Marshmallows roze en wit
100 gr pure chocolade
Sprinkles
Gekleurde rietjes
Hoe maak je dit?
Druk de rietjes in de marshmallow. Je mag best een beetje stevig drukken. De marshmallow veert toch een beetje terug.
Smelt de chocolade per 10 seconden in de magnetron. Haal het na iedere 10 seconden er uit om te kijken of het gesmolten is. Het is belangrijk om dit stapsgewijs te doen, omdat chocolade snel kan verbranden.
Leg een bakje klaar met sprinkles en een grote beker om de pops in te zetten.
Doop de marshmallow in de chocolade en draai deze een beetje rond.
Strooi met de hand wat sprinkles over de chocolade en zet de pop in de beker.
Laat de chocolade opstijven en nu is het smullen maar.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.