Pauline's vlog

Pauline’s vlog #41: Een offday!

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn nieuwste vlog. Ik had een wisselende week met leuke hoogtepunten, maar het was ook weer pittig. Mijn zoontje slaapt momenteel weer slecht en dat begint me een beetje op te breken. En doordat ik moe ben ga ik ook meteen weer slechter eten. Is dat herkenbaar?

Maar er waren ook veel leuke dingen de afgelopen week. Zo vierden we tweede paasdag bij een leuke boerderij. Ook kochten we een nieuwe eettafel voor in huis. Ik kan niet wachten tot hij binnen is. En als kers op de taart vierden we Koningsdag met Merlijn & Lasse. We zijn naar de vrijmarkt geweest, aten een oranje tompouche en de jongens mochten voor het eerst in de draaimolen. Hoe ze dat vonden zie je allemaal in deze vlog. Veel kijkplezier!

Kijk je mee?

Pauline's vlog

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat mij vooral weten hoe jouw week was. Heb je Koningsdag gevierd? Tot volgende week!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in