Pauline's vlog

Pauline’s vlog #41: Een offday!

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn nieuwste vlog. Ik had een wisselende week met leuke hoogtepunten, maar het was ook weer pittig. Mijn zoontje slaapt momenteel weer slecht en dat begint me een beetje op te breken. En doordat ik moe ben ga ik ook meteen weer slechter eten. Is dat herkenbaar?

Maar er waren ook veel leuke dingen de afgelopen week. Zo vierden we tweede paasdag bij een leuke boerderij. Ook kochten we een nieuwe eettafel voor in huis. Ik kan niet wachten tot hij binnen is. En als kers op de taart vierden we Koningsdag met Merlijn & Lasse. We zijn naar de vrijmarkt geweest, aten een oranje tompouche en de jongens mochten voor het eerst in de draaimolen. Hoe ze dat vonden zie je allemaal in deze vlog. Veel kijkplezier!

Kijk je mee?

Pauline's vlog

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat mij vooral weten hoe jouw week was. Heb je Koningsdag gevierd? Tot volgende week!

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in