Menu
Thumbnail.jpg

Pauline’s vlog #41: Een offday!

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn nieuwste vlog. Ik had een wisselende week met leuke hoogtepunten, maar het was ook weer pittig. Mijn zoontje slaapt momenteel weer slecht en dat begint me een beetje op te breken. En doordat ik moe ben ga ik ook meteen weer slechter eten. Is dat herkenbaar?

Maar er waren ook veel leuke dingen de afgelopen week. Zo vierden we tweede paasdag bij een leuke boerderij. Ook kochten we een nieuwe eettafel voor in huis. Ik kan niet wachten tot hij binnen is. En als kers op de taart vierden we Koningsdag met Merlijn & Lasse. We zijn naar de vrijmarkt geweest, aten een oranje tompouche en de jongens mochten voor het eerst in de draaimolen. Hoe ze dat vonden zie je allemaal in deze vlog. Veel kijkplezier!

Kijk je mee?

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat mij vooral weten hoe jouw week was. Heb je Koningsdag gevierd? Tot volgende week!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan