Pauline

Pauline’s vlog #40: Ben ik op dieet?

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn nieuwe vlog. Wat een leuke week was dit zeg. Ik heb ontzettend genoten van de zonnige dagen tijdens het Paasweekend. Jullie ook? Ik laat je in deze vlog een sneakpeak zien van onze verbouwing. Het is echt bijna af. Als het helemaal af is laat ik natuurlijk het eindresultaat aan jullie zien.

Struggles met eten

Oh, ik heb de laatste tijd weer zoveel struggles met eten. Ik ben weer een paar kilootjes aangekomen en die wil ik er graag weer af hebben. Maar ik vind het toch lastig. Ik hou gewoon enorm van lekker eten en vind het dan toch moeilijk om dat ene ijsje te laten staan. Herken jij dat? Ik vertel je er alles over in de vlog.

Nog veel meer leuks!

Ook ga ik deze week weer op pad met Annika. En we zijn voor 1 dagje een family of 4. Lasse gaat gezellig een dagje met ons mee naar het strand. Want Annika & Chris vierden hun 7 jarig jubileum samen. De jongetjes waren zo lief en ze hebben steeds meer contact met elkaar. Heel leuk om te zien.

Kijk je mee?

Pauline

Je kunt de vlog hier bekijken. Dank je wel weer voor het kijken en laat vooral een reactie achter hier of onder de vlog om te laten weten hoe jouw week was. Dat vind ik superleuk om te lezen.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in