Pauline’s week: Not so romantisch diner, Pasen vieren en family of 4?

Oh jongens wat word ik blij van dit mooie weer! Ik krijg er zoveel energie van. Zoveel dat ik amper op mijn kont heb gezeten. Zat ik lekker even in de tuin, vond ik het ineens tijd worden om alles onkruidvrij te maken, de kast uit te mesten of mijn planten te snoeien. Bezig bijtje ben ik! We gingen lekker naar het strand, vierden Pasen en ik had weer een leuke datenight met Maurits. Kijk je mee?

Mijn ouders pasten op, dus dan zorg ik voor lekker eten. Als Groningers zijn wij dol op Poffert. Ken je het? Het smaakt een beetje naar pannenkoek en je eet het met gesmolten roomboter en bruine suiker. Yum.

De verbouwing gaat goed. Alles is inmiddels geverfd en behangen. Het is nu nog wachten op de gordijnen en de stalen deur. Als die binnen zijn, zal ik het eindresultaat met jullie delen.

Met mooi weer naar het strand. Blijer krijg je mij niet. Op nog geen 10 km afstand, maar het voelt voor mij echt als vakantie.

Tijn akersloot

En mijn favo strandtent blijft Tijn Akersloot! Lasse ging een dagje met ons mee, dus we waren met zijn viertjes. En dat was hartstikke gezellig. Wat mij wel opvalt is dat ze bij de strandtenten bijna geen kidsproof opties hebben. Behalve een tosti dan, maar daar zijn Lasse en Merlijn nog te klein voor. Dus bij deze een oproepje aan alle strandtenten zet gewoon een broodje kaas, pindakaas, een kleine pasta, een pannenkoekje of een krentenbol op het menu. Worden heel veel mensen blij van.

five brothers fat Haarlem

Maurits en ik hadden datenight en deze keer gingen we naar Five Brothers fat. Dit gaat heel granny klinken, maar ik vond het eerst maar niks. De muziek stond heel hard en ik moest op een barkruk zitten. Dat vind ik op zich geen probleem natuurlijk, maar ik had een relaxte restaurantsetting in gedachten. Maar toen mijn eerste hapje kwam was ik meteen overstag. Wat een lekker eten! We aten manchego, pata negra croquettas met chorizo, burrata met geroosterde bospeen, makreel uit een blikje en de lekkerste ribs ooit. Aanrader dus!

I love de lente!

tjap tjoyOf ik wel eens eten bestel? Tuurlijk! En ja ik ga ook naar de Mc Donalds. Deze vraag krijg ik heel vaak want met zo’n culi blog zal je wel iedere dag uitgebreid koken. Het antwoord is dus ja, ik maak het mijzelf ook graag makkelijk. Deze keer at ik alleen en bestelde ik noedels met extra groente en kip. Prima maaltijd.

Maurits en merlijn

Hoe schattig is deze foto? Samen voetbal kijken met papa op zijn nieuwe troon. Merlijn is niet geïnteresseerd nog in filmpjes, maar voetbal vindt hij op de een of andere manier wel leuk. Dit tv meubel is inmiddels vervangen voor een echte 🙂

woodstone

Lekker met zijn drietjes om kwart over vijf uit eten! Haha! Dat is mijn nieuwe leven en dat vind ik (team altijd honger) helemaal niet zo erg. Merlijn raakt ook steeds meer geïnteresseerd in eten en dat vind ik echt leuk! Ik at een pizza met geitenkaas bij Woodstone in Haarlem en Maurits had Lasagne. Lekker!

paasbrunch

En toen was het Pasen en maakte ik een paasbrunch voor mijn mannen! ik vind het zo leuk om een plank vol lekkers te maken. Ik had lekkere dingen besteld bij Crisp (vooral die kaneelcroissant was te gek), dus daar genoten we met zijn drietjes van. De rest van de dag heb ik een beetje in de tuin gewerkt. Heerlijk dagje.

onder de platanen

Tweede paasdag gingen we ontbijten bij Onder de platanen. Dit is een pannenkoekenboerderij en zit bij boerderij Zorgvrij. Merlijn en Lasse roepen de hele week Boe. Maar de koeien in het echt vonden ze toch een beetje spannend. Ik at een heerlijke pannenkoek met fruitcompote.

We gingen even lunchen op het strand bij Ubuntu. Het was helaas van korte duur, want Merlijn werd moe. Dus gingen we toch maar weer naar huis.
ubuntu

Zoals je in mijn laatste vlog hebt kunnen kiezen wil ik graag wat kilootjes kwijt. Zo’n veggie bowl als dit is dan echt geen straf. Met de kilo’s wil het nog niet echt lukken trouwens. Maar ik doe mijn best.

De komende weken staan er weer leuke dingen op de planning. We gaan weer eens met zijn vieren uit eten en we gaan een barista training volgen! Superleuk!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in