Menu
Kerst.jpg

Pauline’s Vlog #25: Zo vieren wij kerst

Wie mij al langer volgt op Instagram, weet dat ik wekelijk vlogs maak. In deze vlogs neem ik jullie mee in mijn leven. Van hoogte- tot dieptepunten, van zakelijke afspraken tot familietijd, van uitgebreide gezonde maaltijden tot friet en snacks; alles komt voorbij. De vlog staat iedere woensdag op Instagram (voor als je niet kunt wachten), maar zal ik vanaf nu ook op zaterdag delen op de blog.

Zo vieren wij kerst
In deze vlog laat ik je zien hoe wij kerst hebben gevierd, wat er op tafel stond en wat ik heb gemaakt (dat is niet veel, kan ik je alvast verklappen). Ook neem ik je mee naar het begin van onze vakantie in Limburg. We hebben namelijk een hele toffe loft geboekt, midden in de natuur. En ik bracht een bezoekje aan een plek waar ik eigenlijk niet zo’n leuke tijd heb beleefd. Kijk je mee?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan