fbpx
Menu

Happy New Year: dit zijn mijn wensen voor het nieuwe jaar

Hallo allemaal, een heel gelukkig en vooral gezond nieuw jaar gewenst (vanaf ons vakantiehuis in Limburg, yes we zijn er een weekje tussenuit). Dat al je wensen maar uit mogen komen. Hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad? Wij wel! Geen big party maar gewoon gezellig met de familie in een vakantie loft. Ik heb oliebollen gebakken en dat vind ik een feest om te doen. Eigenlijk wil ik dit ieder jaar doen. Net als dat het bij ons vroeger thuis traditie was, wil ik die nu voortzetten.

Familie oliebol
Wij zouden namelijk heel goed door het leven kunnen gaan als de familie oliebol. We tikken er zo 8 per persoon op een avondje weg. Maurits en Chris vinden dit na al die jaren nog steeds vreemd (en ze doen er ook niet aan mee). Maar voor ons is het normaal. En als er dan nog over is, ga ik gerust de volgende dag verder. Graag zelfs!

Mijn wensen voor 2019
Ik doe niet echt aan goede voornemens. Diëten is niks voor mij, het gaat allemaal om de balans mensen. En het is helemaal niet erg als die een tijdje zoek is (was bij mij nu ook). Maar we pakken het nu (of nou ja volgende week, het is tenslotte nog vakantie) gewoon weer op. Geen strenge voornemens dus, wel wensen. Ik wens dat 2019 een jaar wordt met meer gezondheid. En vooral voor ons kleine jongetje, die is in 2018 bijna iedere 2/3 weken ziek geweest. Zo zielig! En helaas ontsprongen wij zelf daardoor ook niet de dans. Dus gezondheid is mijn allergrootste wens.

Project 2 gaat bijna live
Ook wens ik meer balans (als dat überhaupt bestaat). Het is gewoon niet handig om 3 grote projecten tegelijk te leiden als je daarnaast ook nog een kindje van 1 hebt en een site die gewoon doordraait. Aan de andere kant zijn onze projecten voor dit jaar al klaar (nummer 2 lanceren we over een paar weken joehoe). En ik wens natuurlijk dat dit een heel groot succes gaat worden, want ik vind het best spannend allemaal. Maar die werk privé balans was dus een beetje zoek. Ik werkte veel te vaak ’s avonds en in het weekend en ik was gewoon te vaak gestresst. En dat is helemaal niet nodig, dus dat moet anders.

Dit zijn eigenlijk mijn belangrijkste wensen voor 2019. Wat zijn jouw wensen voor 2019?

Maak er een topjaar van. Wees gelukkig met kleine dingen en zorg goed voor jezelf! Wij gaan je daar natuurlijk weer bij helpen met lekkere, mooie en echt makkelijke recepten. Morgen staat er alweer eentje voor jullie klaar! Want ik denk dat er vandaag toch niet gekookt gaat worden. Toch?

Liefs Pauline en Annika

pauline en annika

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

4 reacties

 • Heleanne
  5 januari 2019 om 18:26

  Gelukkig nieuwjaar Pauline en Annika! Ik wilde nog even laten weten dat we weer heerlijk jullie rendang met kerst hebben gemaakt en net nog de balletjes met cowlsla. Daardoor zat ik ook weer veel op jullie site en las net je blog over hoe het ooit begon.... Ik weet het nog goed aan de haddinge dat je altijd wat lekkers maakte. Super knap hoe je hebt doorgezet ondanks die stomme migraine. Hopelijk is je mannetje dit jaar gezond idd....Weet er helaas alles van. Die van mij bleek uiteindelijk allergieën te hebben en pikte daardoor alles op. Een huishouden met gezonde kids die doorslapen is geen kunst aan 😉 maar anders idd soms flimk afzien. Gaat nu goed gelukkig. Op een gezond en smakelijk 2019! Fijne avond! Groetjes Heleanne

 • Pauline
  4 januari 2019 om 14:56

  Wat ontzettend lief. Dankjewel :)

 • Annelies
  1 januari 2019 om 13:54

  Hier wordt vandaag niet gekookt, vanavond heerlijk uiteten met m'n lief. Mijn grootste wens voor 2019 is dat mijn gezondheid verbetert.

 • Bieke Casteleyn
  1 januari 2019 om 12:37

  Jullie puurheid siert... Ik ben geen dagelijkse bezoeker maar als ik mijn mailbox open en toevallig valt mijn oog op een mailtje van jullie geeft het lezen ervan mij altijd een fijn gevoel. Het zit jullie in de vingers om mensen met jullie openheid te weten inspireren en vast te houden. Zelf ben ik vegetariër en wel bezig met gezonde voeding maar niet fanatiek en dit vind ik ook terug bij jullie! Super! Doe zo voort girls😁. Balans is inderdaad de sleutel naar succes. Een fijn, inspirerend, warm en liefdevol 2019.

Reactie plaatsen