Menu

Pauline’s Vlog #26: Oud en nieuw in Limburg

In deze vlog laat ik weer zien wat ik de afgelopen week zoal beleefd heb. We hebben oud en nieuw gevierd in Limburg, aten daarbij heel veel oliebollen en hebben gezellig spelletjes gespeeld. Ook vierden we de verjaardag van Chris in Maastricht en gingen we voor het eerst met Merlijn uit eten. Ben je benieuwd hoe dat ging? En wil je weten hoeveel oliebollen ik heb gegeten? Kijk dan snel de vlog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Bedankt weer voor het kijken en tot volgende week!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Pauline
    14 januari 2019 om 09:23

    Dankjewel voor je tip. Ben ik al geweest. Het is bij mij echt hormonaal en die zijn nu echt een beetje in de war helaas.

  • Lena
    12 januari 2019 om 08:10

    Leuke vlog Pauline. Je krijgt vast veel adviezen maar kan het toch niet laten er ook een te geven ?; Heb je de osteopaat al geprobeerd tegen je migraine? Ik zou het zeker overwegen als ik jou was! En baadt het niet dan schaad het niet... Succes. X

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.