native haarlem

Diary Mei #1

Yes het is mei. Mijn lievelingsmaand. Om meerdere redenen, ik houd van de lente en de eerste zonnestralen (yes eindelijk mooi weer) en ik ben jarig in mei. Daarnaast is deze maand extra leuk vanwege mijn nieuwe kookboek en een leuk ander ding waar ik jullie hopelijk heel snel meer over kan vertellen. Mijn afgelopen 2 weken waren vooral druk met schrijven, voor zowel de blog als mijn nieuwe boek. De foto’s zijn daardoor iets minder spannend. Kijk zelf maar.

koningsdag

Een koningsdag is pas geslaagd als je een oranje tompouce gegeten hebt. Toch? Ik was vorig jaar intens teleurgesteld toen ze overal uitverkocht waren. Maar gelukkig was Maurits zo lief om in alle vroegte tompoucen te scoren. Zo lekker! Verder deed ik vanwege het ***weer niet zoveel op koningsdag. En dat vond ik eigenlijk wel prima.

blender

Ik had een afspraak met Annika bij Ahold. En daarna gingen we lunchen bij Blender in Haarlem. Ik had een tortilla van kikkererwtenmeel met frambozen en avocado, erg lekker. Annika had een salade met carpaccio.

snapchat

We love snapchat en vooral de gekke filters. Dit is een mix tussen Annika en mij. Hilarisch vind ik het. Het liefst zou ik iedere dag een faceswap doen met Kim K. bijvoorbeeld. Je kunt ons vinden onder @paulineskeuken en @annikaweuring

ghee

Ik kreeg ook weer veel foodpost. Dat laat ik trouwens ook altijd zien op snapchat. Mocht je het leuk vinden dan weet je mij te vinden. Dit is ghee, oftewel geklaarde boter. Perfect voor in de Hollandaisesaus voor over je eggs benny. Deze komt uit Nederland en is gemaakt van biologische boter uit de Weerribben. Kijk voor meer info op ghee-easy.nl

overnight oats

Nog meer foodpost. Deze overnight oats op basis van yoghurt kan je kopen bij AH To Go. Van het merk: Van Haver tot… Het is gezoet met vruchtensap. Ik vind het erg lekker.

pauline en annika

Ik was met Annika een dagje in Amsterdam. We hadden een afspraak op de uitgeverij over boek nummer 3. En ik ging nog naar het persevent van Arla Naturals, de nieuwe fruit- en drinkyoghurt zonder rommel. Dat heb je hier al kunnen lezen.

native haarlem

Even lunchen met de boyfriend bij Native in Haarlem. Ook al zo’n leuk tentje.
fotostudioIk heb tegenwoordig gewoon een eigen fotostudio. Dit + allerlei kleedjes, vorkjes mesjes, plankjes en andere spullen stond altijd gewoon in de woonkamer. En ik werd eerlijk gezegd een beetje kriegelig van die troep de hele tijd. Dus verplaatste ik alles naar boven. Op deze kamer mag ik gewoon troep maken. Heel fijn.

malaga

Annika is momenteel op vakantie. Ze zit via Eliza was here in Andalusië. Zo mooi is het daar. Als ze terug is, zal ze wel vast en zeker wat kiekjes met jullie delen.

sterrenhoudt

Hoe prachtig is dit servies van de webshop Sterrenhoudt. Echt alles in deze shop is mooi. Ik kreeg dit setje en nog een paar andere dingen voor mijn nieuwe boek, de bordjes gaan jullie dus nog vast vaak terugzien. Zo blij mee.

pauline

Yes de eerste shoot voor mijn nieuwe kookboek zit erop. Ik mocht zelf op de foto en dat vind ik toch altijd wel spannend. Maar het was weer superleuk en gezellig om met Danielle van Goudse Fotografie te werken.  Vandaag krijg ik de eerste foto’s binnen. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden. Keep you posted.

Foto 07-05-16 18 33 30

En daarna had ik deze wel verdiend. Het eerste ijsje van het seizoen. Er zit dus een Italiaanse ijssalon achter mijn huis. En dat is zo niet goed voor mij. Want mijn meest ultieme guilty pleasure is ijs. Ik had 3 smaakjes (kokos, malaga en yoghurt amarenen), stiekem wilde ik nog wel meer.

Geniet van het mooi weer lieve foodies!

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in