Stach food Amsterdam

Hotspot Stach Food Amsterdam

Onlangs bracht ik een bezoekje aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam en ontdekte ik een nieuwe food hotspot Stach Food. Stach is de naam van de eigenaar van deze eetwinkel. Bij Stach food weten ze wat lekker is en dat delen ze graag met anderen.

Stach food Amsterdam

Ik ben dol op zulke eetwinkels. Het lijkt een beetje op Marqt maar dan anders. Het is kleiner, knusser en je kunt er ook ter plekke koffie drinken met iets lekkers er bij of een broodje eten. De vestiging op de Haarlemmerstraat 150 is alweer de 3e in Amsterdam, die andere 2 vind je in De Pijp en op de Nieuwe Spiegelstraat.
Stach food Amsterdam

Ik keek mijn ogen uit, bij binnenkomst werd ik meteen begroet door zeker 200 Tony’s repen in allerlei smaken en ook door de vrolijke dame achter de counter. Ik zag ambachtelijk gebakken brood, taarten, cakes en koekjes. Vooral die grote chocolat chip cookies keken mij uitnodigend aan. Ik mocht proeven en ze smaakten echt hemels, bros, zoet en chewy tegelijk.

Stach food Amsterdam

Er is veel aandacht voor de kleine ondernemers en nieuwe maar ook bestaande food concepten zoals Belvoir siropen, peppersmith mints, clipper tea. Stach kent iedere leverancier persoonlijk en houdt rekening met het seizoen. Je kunt er ook huisgemaakte maaltijden krijgen, diverse pasta’s, pizza uit de houtoven, stamppotjes met spinazie en hartverwarmende soepen, allemaal onder eigen label verkocht.

Stach food Amsterdam

Ik nam een paar repen tony’s mee en een lading clipper tea en dat ging ik een leuk houtnetje. Ik hou van zulke details en ik hou van Stach!

Ik heb alleen nog 1 vraag, wanneer komen jullie naar Haarlem?

Hotspot: Eetwinkel Stach Food
Waar: Haarlemmerstraat 150 Amsterdam
Eindoordeel: 9

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in