Menu

Hotspot Stach Food Amsterdam

Onlangs bracht ik een bezoekje aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam en ontdekte ik een nieuwe food hotspot Stach Food. Stach is de naam van de eigenaar van deze eetwinkel. Bij Stach food weten ze wat lekker is en dat delen ze graag met anderen.

Stach food Amsterdam

Ik ben dol op zulke eetwinkels. Het lijkt een beetje op Marqt maar dan anders. Het is kleiner, knusser en je kunt er ook ter plekke koffie drinken met iets lekkers er bij of een broodje eten. De vestiging op de Haarlemmerstraat 150 is alweer de 3e in Amsterdam, die andere 2 vind je in De Pijp en op de Nieuwe Spiegelstraat.
Stach food Amsterdam

Ik keek mijn ogen uit, bij binnenkomst werd ik meteen begroet door zeker 200 Tony’s repen in allerlei smaken en ook door de vrolijke dame achter de counter. Ik zag ambachtelijk gebakken brood, taarten, cakes en koekjes. Vooral die grote chocolat chip cookies keken mij uitnodigend aan. Ik mocht proeven en ze smaakten echt hemels, bros, zoet en chewy tegelijk.

Stach food Amsterdam

Er is veel aandacht voor de kleine ondernemers en nieuwe maar ook bestaande food concepten zoals Belvoir siropen, peppersmith mints, clipper tea. Stach kent iedere leverancier persoonlijk en houdt rekening met het seizoen. Je kunt er ook huisgemaakte maaltijden krijgen, diverse pasta’s, pizza uit de houtoven, stamppotjes met spinazie en hartverwarmende soepen, allemaal onder eigen label verkocht.

Stach food Amsterdam

Ik nam een paar repen tony’s mee en een lading clipper tea en dat ging ik een leuk houtnetje. Ik hou van zulke details en ik hou van Stach!

Ik heb alleen nog 1 vraag, wanneer komen jullie naar Haarlem?

Hotspot: Eetwinkel Stach Food
Waar: Haarlemmerstraat 150 Amsterdam
Eindoordeel: 9

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

19 reacties

 • Michiel
  9 januari 2014 om 12:50

  Het wemelt in de Haarlemmerstraat en de Jordaan van de delicatessenwinkels. De nieuwe eetwinkel Stach food in de Haarlemmerstraat 150 is een verrijking voor 'de leukste winkelstraat van Amsterdam'. Wellicht van heel NL. Ik was er zaterdag jl. voor het eerst, en beslist niet voor het laatst... Het personeel verdient het door eigenaar Stach in het zonnetje gezet te worden. Tevens opvallend zijn de sympatieke prijzen. Heerlijke zaak.

 • Pauline
  8 januari 2014 om 17:30

  Wat een fijne straat is het toch he?

 • Benjamin Spies
  8 januari 2014 om 11:59

  Oh nee, heb ik m net gemist van t weekend! Ben wel binnen geweest bij Marqt en Caulils Delicatessen en natuurlijk Dille & Kamille om weer wat heerlijkheden aan te schaffen maar toen hadden we t koud en werd de tas zwaar :-) Ik noteer m voor de volgende keer, thanx voor de tip!

 • nel de jager
  7 januari 2014 om 02:09

  Mooie blog, leuk geschreven. Daarnaast ook nog hele mooie foto's. De blog gedeeld op www.facebook.com/haarlemmerbuurt. Op de website www.haarlemmerbuurt-amsterdam.nl een overzicht van alle leuke/lekkere en unieke winkels in deze heerlijke straat. Je kunt er ook nog op stemmen. groet
  nel de jager
  Winkelstraatmanager

 • OURTASTE.NL, Carlijn
  6 januari 2014 om 21:44

  Super leuke winkel! Ik schreef voor La Cuizine ook over Stach en ben helemaal verliefd op 't winkeltje!

 • Pauline
  6 januari 2014 om 21:27

  Een heel fijn feestje

 • Pauline
  6 januari 2014 om 21:27

  Haha ja fijne binnenkomer.

 • Pauline
  6 januari 2014 om 21:24

  Haha herkenbaar

 • Tiff - The CineFiles
  6 januari 2014 om 21:24

  Ziet er gezellig en lekker uit!

 • Pauline
  6 januari 2014 om 21:23

  Haha ze krijgen het nog druk..

 • Pauline
  6 januari 2014 om 21:22

  Jaa fijne ontdekking!

 • Judith
  6 januari 2014 om 21:02

  Heerlijk, zulke winkels :-)!

 • Dita
  6 januari 2014 om 19:35

  Klinkt goed, leuk hoor!

 • MySimplySpecial
  6 januari 2014 om 17:22

  Wat ziet dat het er leuk uit!

 • Mandy
  6 januari 2014 om 17:13

  Oh my, hier moet ik naartoe. Wat een leuk zaakje!
  Een vestiging in Den Haag zou ook fijn zijn! ;)

 • Brenda
  6 januari 2014 om 12:37

  Ik kan uren verblijven in winkels als deze. Jammer dat mijn gezelschap vaak eerder weg wil ;)

 • Maura - YLT
  6 januari 2014 om 10:42

  Hier moet ik heen. Wat leuk! Ik hoorde mijn vriendinnen uit Amsterdam er al over. Als zoveel repen Tony's je gedag zeggen weet je dat je goed zit haha ;)

 • Sylvia
  6 januari 2014 om 09:17

  Jeetje, zo'n houtnetje, die heb ik lang niet gezien ;) Die quiches zien er wel errug goed uit!

 • Denise | TLT
  6 januari 2014 om 08:31

  Toevallig! Gister liep ik ook langs Stach's nieuwste vestiging na een bezoek aan de Haarlemmerstraat. Wat een feestje hè?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST