Aperol spritz maken

Aperol spritz

Aperol spritz! De cocktail die jaar in jaar uit een hit blijft op het terras. En dat snappen we want hij is lekker fris én ook nog eens heel makkelijk om te maken. Een recept kan je het niet eens noemen want het is gewoon een kwestie van 3 dingen bij elkaar gooien (Aperol, prosecco en bruisend water). Even roeren en garneren met een partje sinaasappel en klaar ben je? Drink je geen alcohol, bekijk dan eens onze alcoholvrije cocktail recepten.

sinaasappel galette
Aperol Spritz

De nieuwste recepten in je inbox?

Ja, dat wil ik!

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ingrediënten voor 1 cocktail

  • 40 ml Aperol
  • 60 ml prosecco
  • 20 ml spa rood
  • 2 plakjes sinaasappel
  • IJsblokjes
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Vul je glas met ijsblokjes.

  2. Voeg de Aperol, spa rood en prosecco toe. Roer even om.

  3. Garneer de Aperol spritz met 2 plakjes sinaasappel.

Aperol Spritz maken
Aperol spritz maken

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (2 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in