Aperol spritz
Aperol spritz! De cocktail die jaar in jaar uit een hit blijft op het terras. En dat snappen we want hij is lekker fris én ook nog eens heel makkelijk om te maken. Een recept kan je het niet eens noemen want het is gewoon een kwestie van 3 dingen bij elkaar gooien (Aperol, prosecco en bruisend water). Even roeren en garneren met een partje sinaasappel en klaar ben je? Drink je geen alcohol, bekijk dan eens onze alcoholvrije cocktail recepten.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 cocktail
- 40 ml Aperol
- 60 ml prosecco
- 20 ml spa rood
- 2 plakjes sinaasappel
- IJsblokjes
Zo maak je het
Vul je glas met ijsblokjes.
Voeg de Aperol, spa rood en prosecco toe. Roer even om.
Garneer de Aperol spritz met 2 plakjes sinaasappel.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan