Bagels met zalm
Ben je op zoek naar een heerlijk en luxe ontbijt of brunchgerecht? Dan zijn deze bagels met zalm precies wat je nodig hebt. Ze zijn niet alleen eenvoudig te maken, maar ook een echt eyecatcher op tafel. Roomkaas en gerookte zalm, aangevuld met rode ui, avocado, kappertjes en dille. What’s not to like?
De allerlekkerste bagels
Het begint allemaal met de basis: vers gebakken bagels. De stevige, maar toch zachte textuur van dit broodje is de ideale ‘drager’ voor de romige zalmsalade. Het fijne aan dit recept is dat je de bagels zelf kunt maken, maar ook prima kant-en-klare uit de winkel kunt gebruiken als je tijd wil besparen.
Deze bagels met zalm zijn ideaal voor een gezellige brunch met vrienden of familie, of gewoon om jezelf te trakteren op een bijzonder ontbijt. Dus: haal de ingrediënten in huis, zet een grote pot koffie of thee, en geniet van deze heerlijke bagels.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 4 st.
- 4 bagels
- 200 gr gerookte zalm
- 100 gr roomkaas
- 0,5 rode ui
- 1 avocado
- 1 el kappertjes
- 5 gr dille
- Peper en zout
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Pel en snipper de rode ui. Snijd de avocado in blokjes. Snijd de gerookte zalm in stukjes en hak de dille fijn.
Doe de roomkaas in een mengkom. Voeg alle ingrediënten toe en roer om. Breng de zalmsalade op smaak met peper en zout.
Besmeer de broodjes rijkelijk met de zalmsalade en serveer de bagels met zalm meteen.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in