Menu

Pauline’s week: in de knoei met werk

Superleuk natuurlijk dat ik nu zo fanatiek aan het vloggen ben, maar daardoor vergeet ik wel eens foto’s te maken. Komt bij dat mijn afgelopen weken niet zo heel spannend waren. Ik deed het even wat rustiger aan omdat ik helaas te kampen heb met veel migraine aanvallen. Bij mij betekent dit dat ik de aanval weg kan slikken met medicatie, maar dat hij daarna dubbel zo hard weer terug komt. Uitstelgedrag dus. Dus op de momenten dat ik niks hoefde, of dat Maurits thuis was, nam ik het er even van en bleef ik vooral in bed.

Desalniettemin heb ik toch nog een paar leuke kiekjes voor je verzameld. Komen ze.

vaatwasser stuk

En dan is het heel druk en dan gaat je vaatwasser ook nog stuk. Maar eigenlijk was het best gezellig even samen met Maurits afwassen. Wel een andere vorm dan quality time dan ik gewend ben. Haha

bananensoes

Goede voornemens zijn lastig vol te houden als je in de eerste 2 weken van januari al 2 verjaardagen hebt. Daarom maak ik ze ook niet. Mijn vader was jarig en ik at deze mierzoete (maar wel heel lekkere) bananensoes. Banaan = fruit dus ik zat weer aan mijn aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 🙂

pauline

Ons geheime project gaat volgende week live! OMG, dat is ineens heel snel. Ik vind het superspannend en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Op Instagram geven we nu iedere dag een hint. Kan jij al raden wat het is? Ik had vorige week een videodag voor dit project en die video’s gaan jullie de komende weken zien. Ze zijn heel leuk geworden.

koffie

En dan heb je het al zo druk en dan worden beide jongetjes ook weer ziek. Damn crèche life. In de vakantie was er niks aan de hand en ze zijn een week naar de crèche geweest en beide weer ziek thuis. En met Ă©Ă©n oma in de buurt is dat dan best lastig. En tel daar de slapeloze nachten bij op. Ik vind het ook vooral zo zielig voor hun, altijd maar verkouden, altijd maar koorts. Maar ook voor ons, want wij komen weer flink in de knoei met ons werk. Gelukkig is er koffie en de flexibiliteit om ’s avonds te werken.

speen kwijt

Zo het speen mysterie is ook weer opgelost. Op de een of andere manier raken die dingen altijd zoek. We hebben er een stuk of 8 in huis zwerven en dan opeens is er nergens een speen te vinden. Vooral heel fijn als je middenin de nacht eentje nodig hebt haha. Daar maak ik dan korte metten mee en bestel ik meteen 8 nieuwe. Alleen in mijn onoplettendheid had ik er per ongeluk eerst 8 verkeerde besteld, dus ik heb er nu 16. Ach hebben we in ieder geval genoeg voor de komende tijd.

havermout ontbijt

Mijn koelkast was zo goed als leeg, dus ik moest even improviseren. Voor mij is het best een ramp als ik mijn dag niet kan starten met mijn geliefde kwark met muesli. Voor de afwisseling maakte ik nu een havermoutontbijt met banaan en pindakaas. Groot voordeel, het vult wel meer, dus ik zat langer vol.

crepe affaire

En voor de lunch had ik ook niks, dus bestelde ik via Deliveroo 3 gevulde crĂŞpes. Klein detail, Maurits kwam onverwachts thuis met brood van de bakker en toen had ik dit net voor ons besteld. Echt lekker!

pauline en annika

Annika en ik werken eigenlijk nooit samen. Maar omdat er bij Annika volop verbouwd wordt (ze deelt het allemaal via instastories), schoof ze bij ons aan. Wel makkelijk want je kan zo wel makkelijk dingen bespreken. Maar ik vind alleen werken (als ik veel moet typen) toch net wat efficiënter.

De komende week is een volle voor mij, we zetten de laatste puntjes op de i voor ons nieuwe project, we hebben veel afspraken en ik heb een fotoshoot voor Libelle, waarin ik mijn persoonlijke verhaal heb gedeeld. Spannend dus allemaal!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

3 reacties

 • zwies
  25 januari 2019 om 20:36

  spenentip: bind er een spenendoekje aan, dan kunnen de kinderen ze makkelijk zelf pakken.

 • Annika
  24 januari 2019 om 13:06

  Ja die zijn super he? Heb ik ook :)

 • Sannie
  23 januari 2019 om 21:50

  He Pauline, ken je al de spenen met glow in the dark? Zo fijn snachts kan je kindje um zelf vinden :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.