merlijn en Lasse

Diary: Lasse 1 jaar en drukte voor kerst

Dit zijn de leukste maanden van mijn werk. Eigenlijk vind ik mijn werk altijd leuk, maar zo rond eind oktober, begin november, begint bij ons het feest. Dan gaan we aan de slag met kerstrecepten, kerstcampagnes en doen we vooral heel veel leuke dingen (en eten we veel te veel). Zo heb ik inmiddels al heel wat kerstmenu’s gegeten. Een klein nadeel, met kerst zelf heb ik dan geen zin meer om te koken, dat laat ik dan graag aan mijn familie over. En die lieve kleine Lasse werd ook nog 1. Ik geniet zou van beide jongetjes. Zet ze samen ergens neer en je hebt geen entertainment meer nodig. Echt geweldig om te zien hoe ze met elkaar omgaan. Kijk je mee naar mijn afgelopen weken in foto’s?

lunchen bij fleurie

We beginnen weer met een lunchfoto, jullie weten dat ik dat immers graag doe in het weekend met Maurits en Merlijn. Deze keer gingen we naar Fleurie in Bloemendaal. Je zou het niet zeggen, maar dit is een broodje kip met homemade basilicum mayo. Zo lekker altijd daar!

stressvrije kerstIk ging aan de slag met een foolproof 4 gangen kerstmenu. Superlekker en vooral heel makkelijk. Je leest hier mijn tips voor een stressvrije kerst.
merlijnMet Merlijn en Lasse gingen we naar Monkeytown. Ze vonden het echt fantastisch. Lekker spelen in de ballenbak. Ik ga er binnenkort nog een keer naartoe, al vraag ik mij wel af of dat slim is in de kerstvakantie.

koffieduss

Naast lunchen, drink ik ook heel graag koffie buiten de deur. Ik kan intens genieten van een lekker kopje koffie.

seinfestijn

We gingen naar het Seinfestijn, een feelgood market in Haarlem. Het wordt een paar keer per jaar georganiseerd. Daar spotte ik deze cakes. Oh my die zien er goed uit. Ik heb me ingehouden, want ik ben al veel te veel aan het snoepen de laatste tijd. PS deze cakes kan je proeven bij Native in Haarlem.

tijn

Annika, Chris en Lasse waren er ook en we hadden nog zin om ergens te borrelen. Dus gingen we naar Tijn aan het strand. Annika had nog niet geluncht en bestelde deze heerlijke pizza. Waar ik uiteraard ook een stuk van nam.

merlijn en Lasse

Merlijn en Lasse oefenen alvast voor Lasses verjaardag. Hoera, hoera, hoera! Zo lief!

bitterballen

Bij een borrel horen bitterballen. Die had ik al superlang niet gegeten. Ze smaakten heerlijk!

Virgin moscow mule mocktail-En bij een borrel horen wijn en cocktails. Maar als je net als ik geen alcohol drinkt, dan is deze mocktail misschien wat voor jou.  Ik vond hem superlekker. Het recept vind je hier. PS je kan ook gratis een Royal Club pakket ontvangen. Klik op de link om mee te doen.
biefstuk Bali LoetjeAnnika en ik heb momenteel zoveel projecten lopen, dat het tijd was voor een werkoverleg. Even knopen doorhakken en puntjes op de i zetten. We deden dit bij Loetje, waar ik deze lekkere salade biefstuk Bali at. Ik heb het recept ook op de blog staan. Hij is heerlijk. Alleen werd het op den duur zo druk, dat wij ons niet meer konden concenteren (story of our life), maar gelukkig hadden we het meeste al besproken.

lasse

En toen was Lasse jarig. Het was heel gezellig en hij is goed verwend. Ik had een smash cake voor hem gemaakt (en nog een spectaculaire verjaardagstaart). Het was een groot succes! Lasse vond de taart heerlijk.

pauline

En als laatste nog een foto van mij in mijn auto (Peugeot 308). Ik vind het zo fijn om weer een auto te hebben. Ik kan echt gaan en staan waar ik wil en dat geeft me zoveel vrijheid. Beetje jammer dat ik hem eind deze maand weer moet inleveren (ik mocht de Peugeot 2 maanden lenen), want ik ben er immers al aardig gewend aan geraakt.

We hopen dat we de nieuwe website snel aan jullie kunnen laten zien. Het loopt allemaal iets uit, dus we moeten even kijken of het nog gaat lukken in december. Fingers crossed! Deze week hebben we nog een aantal afspraken, wederom een shoot en vieren we Sinterklaas. Vier jij het ook? Zoveel zin in!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in