Diary van Annika: Veel pakketjes en familytime

Zoals jullie misschien al gezien hebben, heeft Pauline twee weken vakantie.  Dat betekent dat ik Uit Pauline’s Keuken HQ twee weken alleen moet runnen. En daarom dus nu ook een diary van mijn hand. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om ook eens een kijkje bij mij achter de schermen te krijgen. Het zijn drukke tijden momenteel. Met de feestdagen in aantocht moet er altijd veel gebeuren. We zijn druk met het maken van mooie content voor de decemberdagen, er staan leuke samenwerkingen op het programma en we zijn nog druk bezig met leuke projecten, waar we hopelijk snel meer over kunnen delen. En tot slot nog de nieuwe site natuurlijk. De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet en we kunnen het resultaat snel met jullie delen. Wij zijn er heel blij mee, maar natuurlijk zijn we ook heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Ok, genoeg gekletst. Ik neem jullie nu mee in mijn afgelopen week.

We zijn al een tijdje helemaal in de kerstsferen. Zo hadden we al ons eerste kerstdiner te pakken. We waren uitgenodigd door Made.com om bij hen kerst te vieren. In een prachtig pand aan het Rokin met een schitterend uitzicht over Amsterdam, werden we volledig in de watten gelegd.

Pauline mocht haar nieuwe bolide in ontvangst nemen, de Peugeot 308 GT Berline. Hier mag ze de komende twee weken in rijden. Wat een mooie wagen he? Hij is lekker sportief! Nu kan Pauline weer gaan en staan waar ze wil en hoeft ze niet meer voor ieder ritje mijn auto te lenen.

En ik mocht leuke pakketjes in ontvangst nemen. Jollein heeft ons getrakteerd op een mooie slaapzak voor Lasse. Ook kreeg ik nog een leuk serviessetje, een alpaca knuffeltje (love alpaca’s), een groeimeter en een waterproof slab. Thanks Jollein voor het leuke pakketje.

Het leek wel pakjesavond. Want ook deze mooie messen van Homey’s mocht ik in ontvangst nemen. Bij deze nieuwe VITT lijn is het heft gemaakt van tarwevezels. Super mileuvriendelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.

In het weekend gingen we met z’n drietjes wandelen in de waterleidingduinen. Het was best koud, maar door het stralende zonnetje toch wel lekker. Superleuk om weer eens te doen en iedere keer denk ik, dit moeten we vaker doen. We sloten af met een lekkere pannenkoek bij de Duinrand. Lasse mocht ook voor het eerst een paar hapjes proeven en hij vond het heerlijk!

Ik had geen zin meer om uitgebreid te koken, dus het werd een borrelplank vol lekkers. Ik had allemaal lekkere dingetjes besteld bij Crisp. Een nieuwe online supermarkt waar je de lekkerste en meer speciale producten kunt bestellen. Ik had lekker brood besteld van Handgemaakt brood, roombrie, prosciutto, een worstje van Brandt en Levie, truffelboter en een lekker smeltkaasje. Yum!

En daar dronken we natuurlijk een wijntje bij. Ik ben nog iedere dag zo blij met onze inbouw wijnkoelkast. Maar eh, hij moet wel wat beter gevuld worden, vind je ook niet?

En ik sloot deze week af met een training bij BBB Healthboutique. Ik probeer minimaal 1 x per week te gaan. Dan werk ik een speciaal programma af in de warmtecabine en ben ik in een half uurtje weer klaar. Ik vind het nog steeds een fijne work-out en het past echt goed bij me.

Dit was het dan. Mijn foto’s van de afgelopen week. Ik heb vooral ook heel veel achter de laptop gezeten de afgelopen week en daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Beetje saai voor jullie om te zien denk ik. Komende week zit ik ook weer veel achter de laptop, hebben Pauline en ik een kookdag voor een leuk project en ga ik alvast aan de slag met de voorbereidingen voor Lasse’s eerste verjaardag. Want het is bijna zover!

Hoe was jouw week? Heb je nog leuke dingen meegemaakt? Laat het achter in de comments, dat vind ik leuk!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in