pauline en maurits

Diary: Voor het eerst een nachtje weg samen

Is de zomer nu echt voorbij? Ik heb best nog wel een paar keer van het zonnetje genoten. Jullie ook? Toch is het strandseizoen nu echt afgelopen. Vind ik altijd heel jammer. Aan de andere kant kijk ik nu ook heel erg uit naar de komende maanden, Lasse en Merlijn worden 1, en natuurlijk Sinterklaas en kerst. En qua werk is het best wel druk nu. Annika en ik zijn veel onderweg en er wordt weer druk gekookt. Kijk je mee naar mijn fotodagboek?
Pauline

Mijn ideale zaterdag bestaat uit ontbijten in bed met zijn drietjes, lekker rustig opstarten. Daarna even ergens lunchen en als het meezit ook nog een paar winkeltjes meepakken. Om de dag af te sluiten met lekkere hapjes en drankjes. Deze keer gingen we naar Lab 44 in Zaandam, erg leuk!

lab 44

En dit was mijn lunch, huisgerookte zalm. En hummus met groente!

Wist je dat ik ook weekvlogs maak op Instagram? Ik neem je mee in mijn week als blogger en als moeder. De laatste vlog vind je hier.

KOFFIE

Koffie. Much needed deze dagen.

mc do

Of wij altijd gezond eten? Wat denk jezelf? Vrijdag is eigenlijk standaard besteldag bij ons. En dan krijg je dit soort taferelen. Die Vega Mc Chicken is best lekker trouwens. Maar ik ga altijd voor de Maestro burger.

pauline
Onderweg naar Groningen met zijn drieën. Maurits zijn familie woont daar (wij komen allebei uit Groningen). Lekker ritje. De heenweg ging heel goed. Merlijn heeft heerlijk geslapen. De terugweg was een ramp. Dus ik zat samen met Merlijn achter in de taxi die door Maurits bestuurd werd.

salade tonijn tataki

We gingen lunchen bij Paviljoen van de Dame. Wat een leuk plekje is dat zeg! Ik had een salade tonijn tataki. Lekker!
pauline en mauritsMet een baby heb je heel veel eerste keren. Zo gingen wij voor het eerst een nachtje weg met zijn tweetjes. We hadden een feestje van vrienden en besloten last minute om een hotel te boeken. Dat was echt een goed idee. En hoe fijn is het, dat je niet vroeg hoeft op te staan voor de ochtendfles.

hotel Jakarta

We sliepen en aten bij Hotel Jakarta. Wat een fijn hotel is dat. Helemaal nieuw (daar houd ik Miss. Smetvrees wel van). Deze Bananasplit was lekker, de cheesecake was alleen geen cheesecake, maar meer een soort mousse. Dat was jammer!
hotel JakartaHet uitzicht was echt fantastisch. We keken uit op het IJ waar alle groten cruisechepen liggen. Prachtig plekje! En of de we de volgende dag goed uitgerust waren? Nou niet echt haha. We lagen ook superlaat (1.00 #parentlife) in bed, dus het was alsnog een korte nacht.

merlijn en Lasse

Merlijn sliep bij Lasse en de volgende ochtend kregen we deze foto doorgestuurd. Zo lief! Dus we gingen met gierende banden naar huis om ons kleine jongetje weer op te halen.

Ik was op de lancering van “Oh baby”, het nieuwste boek van Denise Kortlever. Het is een boek speciaal voor zwangere vrouwen met recepten die je allemaal mag eten. Van cravings tot milde recepten als je last hebt van misselijkheid. Een aanrader!

annikaAnnika en ik gingen naar De tuin van de smid in Leiden. Het is namelijk EKO week deze week. De week waarin het EKO keurmerk in het zonnetje wordt gezet. Wist je dat niet alleen producten, maar ook hotspots en zelfs hotels een EKO keurmerk kunnen hebben. De tuin van de smid, ontvangt hem deze week. In de vlog van komende woensdag vertel ik er meer over. Deze week zijn er tal van leuke activiteiten te doen rondom het EKO thema, kijk hier voor leuke hotspots bij jou in de buurt en check hier alle evenementen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in