Smoothiepacks

Smoothiepacks maken (video)

We laten je in de video van vandaag zien hoe je heel snel smoothiepacks maakt. We willen allemaal weer gezond het nieuwe jaar beginnen, maar we willen ook dat dat dit niet teveel tijd kost. Dus iedere dag een groene smoothie maken, om half 7 opstaan en lekker fruit en groente hakken, dat sla ik liever over. Daar heb ik iets op bedacht. Een smoothiepack is een superhandige tool om snel een groene smoothie te maken in de ochtend. Dan ben je binnen een minuut klaar en kun je de dag beginnen. Het is supermakkelijk. Je doet de ingrediënten van je favoriete smoothie in een diepvrieszakje en deze bewaar je in de vriezer. Zo kun je meteen smoothiepacks voor de hele week maken. ’s Ochtends haal je de smoothiepack eruit, gooi je alles in de blender met wat vocht (bijvoorbeeld kokoswater), even blenden en klaar is je groene smoothie.

Wij maken lekkere groene smoothies met banaan, spinazie en ananas. Maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren met de ingrediënten. Heb je even geen inspiratie? Kijk dan even tussen de vele recepten die we al online hebben staan. Er zit vast wel iets voor je bij.

Smoothiepacks

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Ingrediënten voor 1 smoothiepack
Handje spinazie
1 banaan
200 gr ananas

Zo maak je het
Hak de banaan en ananas in kleine blokjes.

Doe dit, samen met de spinazie, in een diepvrieszakje. Vries dit in.

Haal ’s ochtends je smoothiepack uit de vriezer. Doe dit in de blender en voeg een kopje vocht toe. Dit kan kokoswater zijn, maar ook melk of yoghurt.

Blend het geheel tot een gladde smoothie.

Smoothiepacks

Smoothiepacks

Smoothiepacks

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in