ijsblokjes met smaakjes

IJsblokjes met smaakjes

Sponsored. Ik drink vrijwel alleen Spa rood (en koffie en thee). ’s Ochtends als ik wakker word neem ik meteen een glas en ik probeer dit de hele dag voort te zetten. Soms heb ik zin in een smaakje. Vooral als het buiten mooi weer is. Zodra het zonnetje schijnt heb ik zin in iets frissigs, het liefst met citroen. Ik ben dol op alles met citroen. Nu kan je gewoon een schijfje citroen in je Spa rood doen. Maar het is nog leuker om ijsblokjes met smaakjes te maken. Staat niet alleen heel gezellig, maar maakt je drankje ook lekker koud en extra lekker. Heerlijk op een warme dag.
ijsblokjes met smaakjes

Ik heb de ijsblokjes extra smaak gegeven door ze te vullen met Spa Fruit Lemon Cactus. Dit is voor mij een op en top zomer smaak. Hij is lekker fris, maar heeft ook iets eigens. Dat komt door de cactus. Nooit geweten hoe een cactus proeft, nou zo dus. Het heeft iets bitters en dat is heerlijk met het frisse van de citroen. Er zit ook nog appel in. Precies de smaken waar ik blij van word. Het recept van de Spa fruitlimonades is nieuw. De nieuwe Spa frisdranken bevatten uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De basis is bruisend Spa mineraalwater gecombineerd met puur fruit. En met deze mooie zonnige week in het vooruitzicht kan je lekker in het zonnetje genieten van een fris zomerdrankje.

Om de ijsblokjes nog wat extra smaak te geven voegde ik schijfjes citroen en limoen toe en takjes munt. Die smaken gaan heel goed samen met Spa Lemon Cactus. Sowieso zorgen deze ingrediënten bij meteen voor een instant zomergevoel.  Zomer in een glas!

ijsblokjes met smaakjes

ijsblokjes met smaakjes

Zo maak je het
Het idee is heel simpel. Je hebt nodig een ijsklontjes vorm. Ik heb eentje met grote vakjes genomen want dan krijg je extra grote ijsklontjes. En daar kan je lekker veel toppings in kwijt. Vul de ijsklontjes met schijfjes citroen, limoen en wat takjes munt. Je kunt ook bijv. lemongrass gebruiken of blauwe bessen of eetbare bloemen. Net wat je lekker vindt. Schenk de Spa Fruit in de ijsblokjes vorm. Laat de ijsblokjes met smaakjes minimaal 3 uur uitharden in de vriezer.

Zo’n ijsblokje is superlekker in een glas Spa rood. Maar natuurlijk kan je ze ook aan je Spa Lemon Cactus toevoegen. Doordat het ijsklontje gemaakt is van Spa Fruit, wordt je drankje niet wateriger. En blijft de lekkere frisse smaak extra behouden. Dubbele win dus. Laat die warme zomerdag nu maar snel komen.

ijsblokjes met smaakjes

ijsblokjes met smaakjes

Bloggers estafette
Spa Fruit heeft verschillende bloggers uitgedaagd om onze favo smaak te beschrijven. Mijn lieve collega Brenda Kookt is aan de slag gegaan met Spa Citron. Op haar blog, lees je wat zij hier van vindt. Ik ben heel benieuwd.

Dit bericht is in samenwerking met Spa Fruit lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in