koelkast

Video: What’s in my fridge?

In de reacties op mijn What’s in my kitchen video kreeg ik veelvuldig de vraag of ik ook een What’s in my fridge video wilde opnemen. Natuurlijk wil ik dat! Ik vind het zelf stiekem ook heel leuk om in de koelkast van een ander te gluren. En jullie hoeven het niet stiekem te doen, want ik heb er een video van gemaakt. In de video laat ik jullie zien wat er allemaal in mijn fridge, oftewel koelkast staat. Voornamelijk food natuurlijk, maar ook een heel gek item!

Mijn koelkast is eigenlijk nooit leeg. Ik zorg er voor dat hij altijd goed gevuld is, zodat ik altijd iets lekkers te eten kan maken. Mijn koelkast is lekker groot. Dit heb ik, als foodblogger, ook echt wel nodig. In mijn koelkast staan altijd een aantal basis producten. Deze moet ik gewoon in huis hebben. Denk bijvoorbeeld aan zuren, zoals augurken, atjar en zilveruitjes. Maar ook chutney’s, jam en stroop heb ik eigenlijk altijd wel in huis. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik best veel producten opgestuurd krijg, wat er onder andere voor zorgt dat ik deze dingen altijd in mijn koelkast heb staan. Ben je benieuwd wat er nog meer in mijn koelkast staat? Bekijk dan snel de video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

koelkastkoelkastkoelkast

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er in jullie koelkast staat. Wat zijn de basis dingen die er altijd in staan? En raak je ook lichtelijk in paniek als je een lege koelkast hebt? Laat je reactie achter in de comments, dat vind ik leuk!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in