fbpx
Menu

Video: What’s in my fridge?

In de reacties op mijn What’s in my kitchen video kreeg ik veelvuldig de vraag of ik ook een What’s in my fridge video wilde opnemen. Natuurlijk wil ik dat! Ik vind het zelf stiekem ook heel leuk om in de koelkast van een ander te gluren. En jullie hoeven het niet stiekem te doen, want ik heb er een video van gemaakt. In de video laat ik jullie zien wat er allemaal in mijn fridge, oftewel koelkast staat. Voornamelijk food natuurlijk, maar ook een heel gek item!

Mijn koelkast is eigenlijk nooit leeg. Ik zorg er voor dat hij altijd goed gevuld is, zodat ik altijd iets lekkers te eten kan maken. Mijn koelkast is lekker groot. Dit heb ik, als foodblogger, ook echt wel nodig. In mijn koelkast staan altijd een aantal basis producten. Deze moet ik gewoon in huis hebben. Denk bijvoorbeeld aan zuren, zoals augurken, atjar en zilveruitjes. Maar ook chutney’s, jam en stroop heb ik eigenlijk altijd wel in huis. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik best veel producten opgestuurd krijg, wat er onder andere voor zorgt dat ik deze dingen altijd in mijn koelkast heb staan. Ben je benieuwd wat er nog meer in mijn koelkast staat? Bekijk dan snel de video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

koelkastkoelkastkoelkast

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er in jullie koelkast staat. Wat zijn de basis dingen die er altijd in staan? En raak je ook lichtelijk in paniek als je een lege koelkast hebt? Laat je reactie achter in de comments, dat vind ik leuk!

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • Cindy
  1 april 2016 om 21:34

  Ik word meestal paniekerig als ik geen basisdingen in huis heb. Dat is bv. kaas, creme fraiche, iets van zuivel en verse groentes! Zoiezo een lege koelkast vind ik idd helemaal niks!

  Beantwoorden
 • Christine Poppe
  21 maart 2016 om 19:41

  Hoi Pauline,

  Wat heb jij gave stickers van Food Factory op je potten met pasta e.d. (gezien in de video over je keuken). Gezocht op internet, maar niet gevonden. Waar kan ik ze kopen?

  Groetjes,
  Christine

  Beantwoorden
 • Pauline
  23 maart 2016 om 18:31

  Deze potten zijn van House Doctor, ik heb ze bij livvlifestyle.nl gekocht

  Beantwoorden
 • Margot
  19 maart 2016 om 17:03

  Wat een heerlijk grote koelkast heb je! Die gaat direct op mijn wishlist ;-)

  Beantwoorden
 • Mireille
  19 maart 2016 om 09:52

  Er komt een vraag in mij op: hoe blijf jij zo slank, Pauline?

  Beantwoorden
 • Pauline
  19 maart 2016 om 20:53

  Ik ben niet superslank :) Maar balansen is mijn geheim. Meestal gezond eten en soms lekker ongezond :)

  Beantwoorden
 • Nicole
  19 maart 2016 om 07:54

  Wat leuk om te zien!

  Beantwoorden
 • Cheese and Chinese
  19 maart 2016 om 07:42

  Zo leuk om te zien!

  Beantwoorden
 • Rena
  19 maart 2016 om 06:58

  Interesting! The content in our fridge is not that different - there are only especially Bavarian milk products :)\nxx from Bavaria/Germany, Rena\n

  Beantwoorden

Reactie plaatsen