What's in my kitchen

Video: What’s in my kitchen?

Vinden jullie het ook zo leuk om in andermans keuken te kijken? De video van vandaag is een What’s in my kitchen video. Ik laat je de inhoud van mijn keukenkastjes zien. Je kunt nu ongegeneerd in mijn lades en kasten kijken. En ja, ik ben nu eenmaal een foodblogger, dus de lades en kasten zitten overvol. Ik heb nu eenmaal veel spullen nodig in de keuken. Denk alleen al aan alle leuke serviezen en glazen die ik gebruik voor mijn foodfoto’s. Er komt nog een moment dat zelfs deze keuken te klein voor mij wordt. I know, luxeprobleem!

Het meest trots ben ik op mijn kruidenla. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, want tot nu toe wil iedereen die ik mijn kruidenla laat zien ook zo’n kruidenla. Het is ook superhandig, want met kruiden maak je een gerecht echt af. Dus dan is het belangrijk dat je een gevarieerde kruidenstash hebt. Zoals je ook zal zien is dat ik niet supernetjes ben. Er zitten lades bij die een rommeltje zijn. Maar ach, dit zie je normaal gesproken toch niet. Ik denk dat iedereen wel een rommella in de keuken heeft?

Mijn keuken is trouwens van Kvik. De kastjes zijn mat wit en het blad is lichtgrijs steen. Ik heb vooral veel lades in mijn keuken. Heel handig, want hier kun je superveel in kwijt en je hoeft niet heel erg te bukken als je wat wilt pakken. Ik heb geen bijzondere apparatuur in mijn keuken, alleen wel 2 combi-ovens. Dit is toch wel heel erg handig.

Klik hier als je de video niet kunt zien. 

 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in