Menu

Video: What’s in my kitchen?

Vinden jullie het ook zo leuk om in andermans keuken te kijken? De video van vandaag is een What’s in my kitchen video. Ik laat je de inhoud van mijn keukenkastjes zien. Je kunt nu ongegeneerd in mijn lades en kasten kijken. En ja, ik ben nu eenmaal een foodblogger, dus de lades en kasten zitten overvol. Ik heb nu eenmaal veel spullen nodig in de keuken. Denk alleen al aan alle leuke serviezen en glazen die ik gebruik voor mijn foodfoto’s. Er komt nog een moment dat zelfs deze keuken te klein voor mij wordt. I know, luxeprobleem!

Het meest trots ben ik op mijn kruidenla. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, want tot nu toe wil iedereen die ik mijn kruidenla laat zien ook zo’n kruidenla. Het is ook superhandig, want met kruiden maak je een gerecht echt af. Dus dan is het belangrijk dat je een gevarieerde kruidenstash hebt. Zoals je ook zal zien is dat ik niet supernetjes ben. Er zitten lades bij die een rommeltje zijn. Maar ach, dit zie je normaal gesproken toch niet. Ik denk dat iedereen wel een rommella in de keuken heeft?

Mijn keuken is trouwens van Kvik. De kastjes zijn mat wit en het blad is lichtgrijs steen. Ik heb vooral veel lades in mijn keuken. Heel handig, want hier kun je superveel in kwijt en je hoeft niet heel erg te bukken als je wat wilt pakken. Ik heb geen bijzondere apparatuur in mijn keuken, alleen wel 2 combi-ovens. Dit is toch wel heel erg handig.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Iedere zaterdag komt er een nieuwe video online. Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal (alleen als je de video’s leuk vindt natuurlijk). Zie ik je daar?

What's in my kitchenWhat's in my kitchenWhat's in my kitchenWhat's in my kitchenWhat's in my kitchenWhat's in my kitchenWhat's in my kitchen

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100 nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

34 reacties

 • Pauline
  13 februari 2017 om 12:35

  Ik krijg die vraag vaker. En wat ik doe is het altijd direct schoonmaken na het koken. Onze muur is gestucd door All in stuc uit Hoenderloo. Misschien kan je hun eens om advies vragen. Want eerlijk gezegd weet ik niet precies wat er op zit :)

 • Shardé Kok
  12 februari 2017 om 20:19

  Suoer leuk om een kijkje te nemen in jouw keuken! Love de kruidenla! En de keuken ?. Ik wil dolgraag weten watvoor verf je achter het fornuis op de muur hebt? Wij hebben nog niet de juiste verf gevonden. Wat we nu hebben, daar blijf je de (vet)vlekjes toch op zien.

 • Pauline
  2 mei 2016 om 18:58

  Met een krijtstift. Superhandig. Kan je kopen bij kantoor/boekhandels

 • Marjan
  29 april 2016 om 13:47

  Hoi Pauline. Dankjewel voor je filmpje. Geweldig om zo inspiratie op te doen.
  Ik heb een vraagje: hoe heb je die Ikea kruidenpotjes beschreven? Met krijt?

 • Nynke Faber
  24 februari 2016 om 15:57

  He, wat fijn! Bij jou is gelukkig ook niet alles spic en span in je keuken (de 'bakblikkast' ;-)
  Leuk om te zien.

 • Pauline
  27 januari 2016 om 13:07

  Die heb ik ooit bij Livv Lifestyle gekocht, dat is een webshop.

 • Pauline van Gageldonk
  24 januari 2016 om 20:36

  Hoi Pauline, leuke video en een heerlijk kijkje in je keuken! Waar komt je fruitschaal/mand vandaan?

 • Cathelijne
  14 januari 2016 om 21:52

  Geweldige Pauline! Ontzettend bedankt! Ik ga meteen op zoek! Super leuk gestyled! Nogmaals veel dank! Liefs!

 • Annika
  14 januari 2016 om 16:05

  Die gaat er aan komen, beloofd! :)

 • Marit de Boer
  14 januari 2016 om 15:48

  Ik ga maar heel goed sparen voor een grote keuken later ;-) Een koelkast tour lijkt me leuk, nieuwe inspiratie is altijd goed! Liefs

 • Betty
  13 januari 2016 om 16:22

  Ha leuk!
  ik vind het altijd leuk om even binnen te kijken bij anderen!
  En die kruidenla is heel herkenbaar hoor! Ik ben al jaren jampotjes aan het leegeten voor de perfect opberg size :-)

 • Huib van der Zon
  13 januari 2016 om 09:20

  Hoi Pauline,

  Leuk filmpje. Mijn kruiden lade ziet er ook zo uit met de zelfde kruidenpotjes.
  Alleen heb ik een Dymo etiketjes op geplakt en die willen nog weleens loslaten.
  Dus ik vroeg mij af waarmee jij de soorten kruiden op de potjes hebt geschreven?
  Pen, Potlood, krijt, wasco of stift?

  groeten Huib

 • Marieke
  11 januari 2016 om 14:44

  Leuk filmpje! Altijd leuk om te zien hoe iemand anders zijn keuken heeft ingericht. En wat ben ik jaloers op jouw gevarieerde kruidenla. :-) Ik ben benieuwd wat erin je koelkast staat.

 • Pauline
  11 januari 2016 om 12:54

  Jaa dat is superhandig. De foliehouders zijn van IKEA (Rationell). Alleen zijn ze (hopelijk tijdelijk) niet meer te koop :(

 • Pauline
  11 januari 2016 om 12:53

  Hi Cathelijne natuurlijk, komen ze'

  Storage box kistje is van Xenos
  Zwarte draadmandje is van Leen Bakker
  Broodtrommel is van het merk Zuperzozial, even online zoeken
  Planner is van accessorizeyourhome.nl

 • Marijke I easydailyfood
  9 januari 2016 om 19:49

  Leuke filmpje! Handige lade trouwens voor al je kruidenpotjes!

 • Kate
  9 januari 2016 om 18:34

  Super leuk om te zien! Mijn kastjes zitten ook altijd aardig vol qua voorraad. Gelukkig ben ik dus niet de enige :-) En wat een gave kruidenla. Zit bij mij nu allemaal in een doosje gepropt in een kastje. Altijd lekker graaien naar de juiste kruiden. Ben ook zeker benieuwd naar je koelkast!

 • Elsie
  9 januari 2016 om 17:20

  Wow echt een prachtige keuken! En die kruidenpotjes kan ik helaas in ons kleine huisje niet allemaal kwijt, echt nog een droom ;)

 • Esther
  9 januari 2016 om 14:39

  Super leuk om je keuken te zien! En idd die kruidenlade is geweldig... Ons kastje puilt ook uit. Onze keuken heeft ook lekker veel ruimte. Bij het samenstellen waren de eisen; grote koelkast en grote vriezer. Dus nu heb ik een vriezer met 7 laden en een even grote koelkast en twee combi-ovens... Perfect!

 • Cathelijne
  9 januari 2016 om 13:00

  Hi Pauline,
  Super leuk om een kijkje in jouw keuken te krijgen.
  Prachtig!
  Zou jij mij kunnen vertellen waar onderstaande producten zijn gekocht?
  - Storage box (houtenkistje)
  - Zwarte manden waar jij de kruiden van Jonnie de Boer in bewaard.
  - Broodtrommel
  - Planner.

  Ik ben heel benieuwd.

  Ontzettend bedankt alvast!

  Veel groetjes,

  Cathelijne.

 • karin
  9 januari 2016 om 12:41

  mooie keuken! ben ook benieuwd naar je koelkast.

 • rowan
  9 januari 2016 om 12:34

  Leuke video dit, ik ben ook altijd zo nieuwsgierig naar de keukenkastjes van andere mensen maar ik heb nooit het lef om te vragen of ik alles even mag bekijken hoor haha. Wat een mooie keuken heb je! En ik ben echt jaloers op je kruidenlade: zo netjes, overzichtelijk en zo veel! Ik ben onder de indruk.

 • Marianne
  9 januari 2016 om 11:36

  Dankjewel voor je kijkje in je keuken, het geeft ook mij inspiratie om hier eens lekker aan de slag te gaan, ik bewaar een aantal spullen in de gangkast onder de trap in de hal, maar dichterbij in een keukenla is zoveel handiger ;-) En een bezoekje aan Ikea kan ook geen kwaad ;-)

 • Joor
  9 januari 2016 om 10:51

  Wauw, mooi! #jaloers :-) En wat toevallig, wij hebben zo een afspraak bij een keukenzaak om onze nieuwe keuken te laten ontwerpen en dankzij jouw video hebben we nu weer wat extra inspiratie en aandachtspuntjes :-)

 • Lobke
  9 januari 2016 om 10:30

  Ben ik ook benieuwd naar!

 • Lobke
  9 januari 2016 om 10:30

  Haha, ik krijg half februari de keuken voor in ons nieuwe huis... Ik ga nu heel hard twijfelen of die wel groot genoeg is :D
  Ik ben zeker ook wel benieuwd naar wat er in je koelkast staat, maar toch ook wel naar je voorraadkast, én wat voor apparaten je nou echt regelmatig gebruikt.

 • Margot
  9 januari 2016 om 09:35

  Heerlijk dat je zoveel lades hebt, ik vind dat zo veel handiger dan gewone kastjes!

 • Lenie de Bruijn vd Hout
  9 januari 2016 om 09:26

  Super leuk! Gelukkig zien de lades en kastjes er bij meer mensen zo uit als bij mij.
  Zag ik in je kast met glazen nou iets aan de binnenkant van de deur voor allemiumfolie enz.? Lijkt me super handig! Misschien kan je daar een foto van maken en waar heb je die vandaan☺️.

  Groetjes Lenie

 • mieke van doornik
  9 januari 2016 om 09:24

  Wat leuk om in jouw keuken te kijken Pauline!. Ik denk dat ik deze video aan mijn man en kinderen ga laten zien. Ze klagen namelijk altijd dat ik veel te veel keukenspullen heb, en dat de kastjes veel te vol staan. Helaas is dat ook echt waar, maar goed om te zien dat jij nog meer spullen hebt dan ik. Dan kan ik met een gerust hart nog eens wat aanschaffen zonder comentaar te krijgen van het thuisfront ;)

 • Liesbeth
  9 januari 2016 om 08:55

  Leuk filmpje Pauline! Ben gelukkig niet de enige met volle en soms rommelige lades! En die kruidenlade......... jaloers!

 • Nicole
  9 januari 2016 om 08:40

  Wauw! Erg mooie keuken en inderdaad: die kruidenlade!

 • Anne
  9 januari 2016 om 08:37

  Geweldige keuken!!! En die kruidenla ben ik erg jaloers op. Ook ik moet daar echt eens mee aan de slag!

 • Marijke Langenegger
  9 januari 2016 om 07:38

  Wow!

 • Marlotte
  9 januari 2016 om 07:03

  Ah fijn hè, zo'n gevarieerde kruidenla? Wij hebben ook zoveel kruiden, alleen niet zo georganiseerd.. Toch maar eens mee aan de slag!

Reactie plaatsen