Diary Februari #1

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik in Tokio. Ik ben gisteren vertrokken voor mijn reis naar Australië. Aangezien we een tussenlanding maakten op Tokio, leek het ons leuk om daar een dagje langer te blijven. Vanavond laat vliegen we door naar Cairns. Van waaruit we met een auto en zonder enkel plan (ik hou niet van plannen) naar Sydney rijden.

Aan inspiratie op de blog geen gebrek. Ik heb flink vooruit gewerkt en Annika houdt de rest goed in de gaten. De komende dagboekjes zijn dan ook niet van mij, maar van Annika. Maar aangezien ons leven heel veel op elkaar lijkt, zal het jullie waarschijnlijk niet eens opvallen.

Ik blijf natuurlijk wel gewoon Instagrammen en Snapchatten (@paulineskeuken) (dat zit nou eenmaal in mijn DNA). Dus volg mij daar voor al mijn Ozzie updates. Maar nu eerst een terugblik op de afgelopen 2 weken, want die waren ook cool.

diary amsterdam

Ik begon mijn week weer eens met een bezoekje aan Amsterdam. Ik houd van die stad. Als ik niet in Haarlem zou wonen, dan zou het Amsterdam zijn denk ik.

diary vriendin

Ik had een fotoshoot voor het weekblad Vriendin. En dat zag er zo uit. Hij ligt 8 februari in de winkels. Ik ben wel benieuwd want ik zie dit natuurlijk zelf pas in maart.

diary napoli

Ik zou met Maurits gaan eten bij de Roast Chicken Bar maar we hadden toch meer zin in Italiaans. Change of plans dus. Het werd Napoli. Het interieur is er afschuwelijk, maar het eten is perfect. Vooral de pasta Parmigiana, die ik bijna altijd neem. Aanrader.

diary M&S

Ik houd van de Marks & Spencer. Ik ga altijd met een mandje vol de deur uit.

diary mama kelly

Annika en ik hadden een meeting met ons bureau Adfactor. En als je dan toch in de buurt bent, mag je Mama Kelly niet overslaan. Deze BBQ pulled chicken was te gek.

2016-01-21 13.42.27

En Annika kon de cheesecake niet weerstaan. Dat begrijp ik maar al te goed. Die is zo lekker hier.


diary alain alders

Voor een samenwerking met AH mocht ik samen met sterrenchef Alain Alders koken. Zo leuk. Alain is de chef van De vrienden van Jacob. Dit is een van de restaurants van landgoed Duin en Kruidberg.

diary duin en kruidberg

Kijk nou hoe mooi het hier is. En dat op 10 minuten rijden van mijn huis.

diary jre diner

Alain nodigde mij uit om ’s avonds te komen eten bij het JRE diner. En dat vond ik best spannend. JRE is een club van gerenommerde restaurant eigenaren. Een vaste club die elkaar regelmatig ziet. Gelukkig mocht Maurits mee want alle gezichten draaiden zich om toen wij  binnen kwamen. Maar man wat heb ik daar heerlijk gegeten. Deze octopus met een Parmezaan koekje was mijn favo.

diary vrienden van jacob

En de toetjes natuurlijk. Vier kleine toetjes (het passievruchten ijs staat niet op de foto) Ik houd daar zo van. Van alles een hapje proeven. Aanrader dus de Vrienden van Jacob. En is een sterren resto een mile to high, dan kan ik je Brasserie Denk aanraden. Ook op het landgoed.
Foto 25-01-16 20 04 44

Als afsluiting aten we kaasjes van Bourgondisch Lifestyle. Als je op zoek bent naar een kaas speciaal zaak dan moet je hier zijn. Ze leveren ook aan de horeca, maar ze hebben ook een winkel in Haarlem. En hele bijzondere smaken zoals de kaas met rozenblaadjes.

IMG-20160127-WA0004

Uiteindelijk toch nog naar de Roast Chicken Bar geweest met Maurits, Annika en Chris. Een echte aanrader. Binnenkort schrijft Annika een uitgebreide review hierover op de site.

Dit was mijn laatste dagboekje, ik zie jullie hopelijk in maart weer. En blijf de site lekker volgen, want er komt genoeg leuke culinaire inspiratie aan.

=

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in