fbpx
Menu

Video: Unboxing Boxbites + Win

Yes! Ik heb weer een winactie voor jullie. Een best wel gezonde tussen al het Sinterklaas gesnoep door. Ik mag van boxbites.nl 3 mini boxen bomvol gezonde tussendoortjes verloten! In de video vertel ik hoe je mee doet.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren.

Winnen?
Laat een reactie achter en abonneer je op mijn YouTube kanaal.

Deze winactie loopt t/m 3 december en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

161 reacties

 • Silke
  4 december 2014 om 11:24

  Wat een leuke winactie!! Ik ben erg nieuwsgierig naar deze verantwoorde tussendoortjes, dus doe graag mee :)

  Beantwoorden
 • Kasper
  3 december 2014 om 20:46

  Lekker zo'n box. Zou hem wel willen winnen.

  Beantwoorden
 • Britt
  3 december 2014 om 18:28

  Oeh, dit is natuurlijk altijd welkom, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Angelique
  3 december 2014 om 17:27

  Jaaaa wat een leuke actie! Ik ben student en vind het altijd moeilijk om gezonde en toch betaalbare tussendoortjes te vinden. Daarom neem ik vaak een appel of crackers mee maar telkens hetzelfde gaat ook vervelen. Ik zou het super vinden om met deze box eens wat nieuws te kunnen proberen!

  Groetjes, Angelique

  Beantwoorden
 • Suzanne
  3 december 2014 om 16:16

  Dat ziet er allemaal heerlijk uit zeg, ik doe graag mee! Ik heb me net geabonneerd op je YouTube kanaal, mijn username is DutchChick.

  Beantwoorden
 • Klaaske
  3 december 2014 om 10:39

  Oh dit lijkt me super om eens te proberen! Je kan ze zo in je tas gooien als je weg moet, en toch goed bezig zijn! Top!
  Groetjes Klaaske

  Beantwoorden
 • Lotte
  2 december 2014 om 23:00

  Ik wil winnen :)))))

  Beantwoorden
 • J.
  2 december 2014 om 21:54

  Wauw wat een keuze uitgezonde tussendoortjes. Graag zou ik ze allemaal persoonlijk beoordelen

  Beantwoorden
 • Evelyne
  2 december 2014 om 17:16

  Super zo'n box. Ik doe m'n best jouw 80/20 regel toe te passen dus daar passen de gezonde tussendoortjes goed bij. En zelf gezonde tussendoortjes maken vind ik ook erg leuk & lekker.

  Beantwoorden
 • Tanja
  2 december 2014 om 15:22

  Beste Pauline,

  Ik volg je blogs al een tijdje en heb inmiddels alle recepten uit het voedselzandloper kookboek al minimaal 2x gemaakt :P Dus nu dacht ik, ik ga ook eens een poging wagen om iets te winnen aangezien die box er zo heerlijk en verantwoord uitziet ;-)

  Beantwoorden
 • Ariëlla van den Bos
  2 december 2014 om 14:58

  Beste Pauline,

  Wat is het toch altijd leuk om op je blog rond te struinen en je filmpjes te bekijken.
  Sinds kort ben ik meer gaan koken en meer met eten gaan doen en ik wil graag heel veel uit proberen, dus ook deze box ! :D

  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je blog en nog veel mensen kan inspireren met je leuke en handige tips en recepten.

  Beantwoorden

Reactie plaatsen