Menu

Video: Unboxing Boxbites + Win

Yes! Ik heb weer een winactie voor jullie. Een best wel gezonde tussen al het Sinterklaas gesnoep door. Ik mag van boxbites.nl 3 mini boxen bomvol gezonde tussendoortjes verloten! In de video vertel ik hoe je mee doet.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren.

Winnen?
Laat een reactie achter en abonneer je op mijn YouTube kanaal.

Deze winactie loopt t/m 3 december en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

161 reacties

  • Silke
    4 december 2014 om 11:24

    Wat een leuke winactie!! Ik ben erg nieuwsgierig naar deze verantwoorde tussendoortjes, dus doe graag mee :)

  • Kasper
    3 december 2014 om 20:46

    Lekker zo'n box. Zou hem wel willen winnen.

  • Britt
    3 december 2014 om 18:28

    Oeh, dit is natuurlijk altijd welkom, ik doe graag mee!

  • Angelique
    3 december 2014 om 17:27

    Jaaaa wat een leuke actie! Ik ben student en vind het altijd moeilijk om gezonde en toch betaalbare tussendoortjes te vinden. Daarom neem ik vaak een appel of crackers mee maar telkens hetzelfde gaat ook vervelen. Ik zou het super vinden om met deze box eens wat nieuws te kunnen proberen!

    Groetjes, Angelique

  • Suzanne
    3 december 2014 om 16:16

    Dat ziet er allemaal heerlijk uit zeg, ik doe graag mee! Ik heb me net geabonneerd op je YouTube kanaal, mijn username is DutchChick.

  • Klaaske
    3 december 2014 om 10:39

    Oh dit lijkt me super om eens te proberen! Je kan ze zo in je tas gooien als je weg moet, en toch goed bezig zijn! Top!
    Groetjes Klaaske

  • Lotte
    2 december 2014 om 23:00

    Ik wil winnen :)))))

  • J.
    2 december 2014 om 21:54

    Wauw wat een keuze uitgezonde tussendoortjes. Graag zou ik ze allemaal persoonlijk beoordelen

  • Evelyne
    2 december 2014 om 17:16

    Super zo'n box. Ik doe m'n best jouw 80/20 regel toe te passen dus daar passen de gezonde tussendoortjes goed bij. En zelf gezonde tussendoortjes maken vind ik ook erg leuk & lekker.

  • Tanja
    2 december 2014 om 15:22

    Beste Pauline,

    Ik volg je blogs al een tijdje en heb inmiddels alle recepten uit het voedselzandloper kookboek al minimaal 2x gemaakt :P Dus nu dacht ik, ik ga ook eens een poging wagen om iets te winnen aangezien die box er zo heerlijk en verantwoord uitziet ;-)

  • Ariëlla van den Bos
    2 december 2014 om 14:58

    Beste Pauline,

    Wat is het toch altijd leuk om op je blog rond te struinen en je filmpjes te bekijken.
    Sinds kort ben ik meer gaan koken en meer met eten gaan doen en ik wil graag heel veel uit proberen, dus ook deze box ! :D

    Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je blog en nog veel mensen kan inspireren met je leuke en handige tips en recepten.

  • Krisztina
    2 december 2014 om 14:50

    gezonde en lekkere tussendoortjes, wie zou dat nou niet willen? :-) winnen nog leuker :-) even wat andere alternatief voor snoepen voor mijn kinderen die al te graag naar minder gezonde tussendoortjes willen gripjen

  • hilde
    2 december 2014 om 13:33

    pauline je brengt mij weer op goede ideeën. Ik wist niet dat deze repen bestonden. Wil dit weleens uitproberen en doe graag mee met deze aktie. groeten hilde

  • alissa
    2 december 2014 om 13:29

    Mmmmm heerlijk voor naar school, zal het graag willen proeven!

  • Sylvia
    2 december 2014 om 12:54

    Hoi Pauline,

    Ik heb onlangs via een vriendin je website ontdekt, ondanks dat ik het voedselzandloper kookboek al een tijdje heb, maar ik ben helemaal fan.
    Hele leuke, aangename site, heb je app direct gedownload en volg je nog via andere kanalen. Supertof allemaal en daarbij nog mooie wedstrijdjes, helemaal toppie :-) Aangezien ik regelmatig onderweg ben en dan toch gezond wil eten en ik deze eigenlijk niet ken, is dit de ideale manier om ze uit te proberen. Ze zien er alvast heerlijk uit. Daarom wil ik graag meedoen met deze winactie.

  • Femke
    2 december 2014 om 12:44

    Wat een goed concept!
    Vooral als je door tentamens zelf geen tijd hebt om osawacake te bakken, terwijl je tijdens de leer, studeer en studie tijd zoveel zin in snaaien hebt!

  • Marisa
    2 december 2014 om 12:33

    Hoi Pauline,

    Wat een heerlijke actie,
    En wat je ervoor moet doen gaat in een fractie,
    Je filmpje uiteraard bekeken,
    En toen voor al het gezonde lekkers bezweken!
    Vandaar hier een gedichtje van mij,
    want van al dat lekkers wordt ik erg blij!

    Fijne Sinterklaas alvast!
    Groetjes Marisa

  • astrid
    2 december 2014 om 12:28

    Hi Pauline,

    Jammie heerlijke tussendoortjes, een keer iets anders als de eeuwige havermout banaan koekjes die ik nu maak… Leuk filmpje, had je nog niet eerde "live" gezien, maar in mijn zoektocht naar gezonder eten wordt ik wel vaak met jou naam geconfronteerd, jou recepten komen vaak terug in allerlei andere blogs etc over voeding. Ga me abonneren op je kanaal en snel de pompoen film kijken, want de afgelopen keer snee ik bijna mijn vinger eraf...

  • Lianne
    2 december 2014 om 12:23

    Wat leuk! Ik doe graag mee, vooral omdat ik voor mezelf een 21 dagen suikervrije challenge doe dus wel zulke tussendoortjes kan gebruiken.

  • Marloes
    2 december 2014 om 12:14

    Jaa, ik doe graag mee! En wat een vrolijk filmpje weer :) Krijg zelf ook zin om zo'n doos uit te pakken, echt een cadeautje! Bovendien lijkt de samenstelling me heel fijn, van alles wat en allemaal verantwoord.

  • Susanne
    2 december 2014 om 12:07

    Ik doe graag mee! Ik ben bezig gezonder en verantwoorden te leven en dit zou leuk zijn om te winnen en eens te proeven.

  • nathalie lopes
    2 december 2014 om 11:39

    HEerlijke tussendoortjes en gezond

  • Kevser
    1 december 2014 om 22:47

    Jaaaa, ooh heerlijke healthy snacks! Heerlijk voor op m'n werk en 's avonds op de bank:) Ik volg je al een hele poos via twitter, IG en Bloglovin maar heb me ook geabonneerd op YT!:)
    Ik doe mee!!

  • Janice
    1 december 2014 om 21:15

    Ik volg je nu al een tijdje, en ben helemaal fan van je website De vele gezonde recepten weten me telkens te inspireren. Aangezien ik nog niet zo lang een ommekeer gemaakt heb in mijn voedingspatroon, zou ik heel graag de box winnen om al dat gezonde lekkers te ontdekken! :)

    Groetjes Janice

  • AnnemiekeV
    1 december 2014 om 20:46

    Ha Pauline,

    Wat lekker. Ideaal voor onderweg, als ik moe en hongerig uit mijn werk naar huis rijd. Lekker én gezond! Wat wil je nog meer. Ik ben benieuwd naar al die smaken..

  • Milou
    1 december 2014 om 18:28

    Klinkt allemaal heel smakelijk. Zouden deze tussendoortjes helpen om al het decemberlekkers wat vaker te laten staan...?

  • Sarah
    1 december 2014 om 17:59

    Super leuke winactie, zou wel eens graag deze gezonde tussendoortjes willen uittesten! Hou namelijk heel erg van gezond eten, het komt bij mijn ouders vaak de oren uit haha!

  • Anke
    1 december 2014 om 17:54

    Wat leuk! ik ben sinds ik het kookboek van de voedselzandldoper heb gekocht inmiddels 8 kilo kwijt maar heb er nog ruim 20 te gaan. Op de goede weg dus! Ik twijfel of langer om eens een gezonde tussendoortjes box aan te schaffen, dus zou me echt top lijken als ik het eerst kan proberen, kijken of het daarmee nog beter vol te houden is :D

  • Roos
    1 december 2014 om 17:41

    Ik ben al een langere tijd fan van je blog. Heerlijk al die recepten! Zelf eet ik via de voedselzandloper dus je recepten zijn een goede inspiratie bron. Nu zelfs met filmpjes, Wat wil je nog meer!! Het lijkt me erg leuk om de minibox te proberen.

  • Marja
    1 december 2014 om 16:53

    Dag Pauline,

    Ik wist niet dat deze bites bestonden. ik ben al langer op zoek naar suikerloze tussendoortjes. Tot nu toe maak ik veel repen zelf met havermout/banaan/chocolade en cranberries bijv. Maar een kant en klare oplossing lijkt me ideaal. Natuurlijk wil ik ook wel een mini box winnen!

  • Iris
    1 december 2014 om 14:54

    Wat een leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar deze tussendoortjes.

  • Nanda
    1 december 2014 om 13:47

    Dat klinkt als een geweldig cadeau om te winnen en te delen! Ik doe mee!

  • Tessa
    1 december 2014 om 12:24

    Wauw dat ziet er goed uit zeg!
    Zeker in deze maand is een iets verantwoorder tussendoortje zeker geen slecht idee.
    Ik zou de mini box graag eens uitproberen!

  • Eva
    1 december 2014 om 11:42

    Oeeeeh, dit staat me wel aan.
    Ik ben altijd op zoek naar makkelijke, gezonde tussendoortjes. Een hele opgave soms. Ik doe graag mee!

  • Henrieke
    1 december 2014 om 11:28

    Oeh, dat ziet er lekker uit! Ik ben mijn eerste voorzichtige stappen op het gezondevoedselpad aan het doen en qua tussendoortjes kom ik vaak niet verder dan fruit of rauwkost. Het lijkt mij super om deze tussendoortjes te mogen proberen!

  • Dorien
    1 december 2014 om 11:12

    Beste Pauline,

    Van gezond snoepen hou ik wel,
    daarom trek ik aan de bel.
    Want deze box winnen zou erg leuk zijn,
    want gratis gezond snoepen is helemaal fijn!

  • Els
    1 december 2014 om 10:55

    Zo leuk en lekker!
    Dat wil deze student wel winnen, want ik ben een echte snacker!
    Dan wordt mijn drukke kerstperiode toch nog een feest,
    met dat lekkers van Pauline, dan geniet ik van al mijn winkelcollega's het meest!

    Groetjes!

  • Pascalle
    1 december 2014 om 10:24

    Oeh lekker en verantwoord; ik wil wel winnen! :)
    Leuk filmpje ook!

  • Leandra
    1 december 2014 om 09:52

    Wat een leuke producten allemaal! Ik heb ze nog nooit gehad, maar ben er erg nieuwsgierig naar. Dus count me in;-)

  • Marieke
    30 november 2014 om 22:49

    Ging volgens mij iets mis want de helft staat er maar op. Maar ik doe heel graag mee met deze win actie. Misschien binnenkort een gezonde lekkernij!!

  • Marieke
    30 november 2014 om 22:39

    Ik ben dol op lekkernijen maar die zijn altijd wel een stukje ongezonder dan deze

  • Maaike
    30 november 2014 om 20:55

    Weer zo'n leuke winactie! Ik ben erg bezig met gezond eten en dit lijkt me wel een leuk probeersel.

  • Elze
    30 november 2014 om 20:53

    Ik heb hier al vaker van gehoord, maar nog nooit zelf gekocht wegens de prijs. Toch ben ik heel benieuwd! Na het zien van dit filmpje lijkt het me wel de prijs waard ;)

    Groetjes

  • Marlijn
    30 november 2014 om 14:28

    Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. :)

  • Talitha
    30 november 2014 om 14:08

    Dat ziet er heel goed uit, ndelijk eens wat anders dan fruit of een liga. Mijn zoontje zou superblij zijn als ik zo'n gezond pakket zou winnen voor hem, hij is dol op noten en vruchten :-)

  • Maaike
    30 november 2014 om 12:32

    Hee Pauline!

    Ik ken deze site al een tijdje en heb al super veel lekkere recepten uitgeprobeerd.
    Ik ben erg van een gezonde levensstijl en daar passen deze gezonde tussendoortjes helemaal bij!!
    Ik sport ook veel (hockey) en dan zijn die tussendoortjes ideaal!
    Ik experimenteer zelf ook veel met zelfgemaakte gezonde tussendoortjes zoals muelsirepen, heel leuk en lekker allemaal!

    Groetjes Maaike

  • Renske
    30 november 2014 om 12:23

    Het is weer de lekkerste tijd van het jaar
    De pepernoten en chocoladeletters, maar ook de kerstkransjes en oliebollen liggen overal al klaar.
    Erg lekker al die heerlijke dingen, wie wil dat nou niet?
    Maar er is één iemand niet zo tevreden, dat is de FitPiet.
    Heel Nederland eet zich tegen het einde van het jaar weer tonnetje-rond.
    Maar er is gelukkig één ding wat de FitPiet dit jaar wel erg leuk vond:
    Steeds mensen gaan op zoek naar een alternatieve lekkernij,
    Speltpepernoten, chocoladeletters met gojibessen met een shotje tarwegras erbij.
    Superfoods en verantwoorde tussendoortjes vind je nu overal,
    Er is niks meer wat de FitPiet nu laten liggen zal.
    Ook in januari is FitPiet dan blij met hoe hij in december eet,
    Hij hoeft dan niet met Sint en de Kerstman op dieet!
    FitPiet heeft dit jaar maar één wens op zijn verlanglijstje staan
    En dat is dat iedereen wat verantwoorder met zijn eten om zal gaan.
    Smoesjes trapt FitPiet allang niet meer in,
    Voor recepten stuurt hij iedereen naar zijn grote vriendin:
    Allerlei lekkernijen vind je op www.uitpaulineskeuken.nl
    Heerlijk, verantwoord, gemakkelijk en snel!

  • Anneke
    30 november 2014 om 12:11

    Ah geabonneerd !! Hoe leuk ik zie meerdere filmpjes staan, dat was het enige kanaal wat ik nog niet van je had, top!

    Ik woon op de Antillen maar volg je nog altijd elke dag. Ik wil mijn eigen zaakje hier gaan op zetten. Ik ben sportdocent en ik ben bezig om een weg te vinden naar lekker verantwoorde producten, maar toch simpel en wat je snel pakt. De repen zijn fantastisch, zien er fleurig uit en k wil weten/testen of dit gaat werken om de bolo (taart) en pastechi (pasteitjes, heel vet) te kunnen vervangen door deze varianten. Ik ben sportdocent en stiekem een foodie. Ik wil graag mijn werk ervan maken om sport en voeding te combineren. Mensen te adviseren en ze een betere levensstijl mee te geven. Als ik win, zou het voor een goed doel zijn! Ik krijg bezoek in dec,jan, feb uit nl dus die zouden het mee kunnen geven. Hoe leuk, als de repen goed bevallen, ik grote bestellingen kan doen om ze hier te verkopen! Ik duim duim duim!!

  • Maayke
    30 november 2014 om 10:55

    Wat handig! Gezonde tussendoortjes zijn erg welkom voor school, aangezien de gewoonlijke appel toch wel saaitjes wordt. Ik hoop dat ik een pakket win, heb me geabonneerd op je YT-account

  • sania
    30 november 2014 om 10:31

    ooh wat een leuke box! ik doe heel graag mee met de winactie.
    Trouwens, mijn vriend en ik vinden je chili geweldig!
    groetjes

  • Sanne van der Meer
    30 november 2014 om 09:51

    lijkt me heerlijk om mee dit te winnen!(;

  • Querine
    30 november 2014 om 09:37

    Wauw ziet er lekker uit en welkome afwisseling met al die zoete Sinterklaas heerlijkheden, doe dus graag mee aan de winactie!

  • pam
    30 november 2014 om 08:16

    Ik doe graag mee aan de actie! Wat lekker allemaal!

  • Marjoleine
    30 november 2014 om 05:59

    Wat een leuke winactie, ik zou deze gezonde box niet voor mezelf willen winnen maar voor mijn zoon die studeerd in Amsterdam, en heel erg met gezond eten bezig is.

  • Loeke
    30 november 2014 om 00:54

    Hmmm ziet er allemaal lekker uit!

  • Sabine
    30 november 2014 om 00:19

    Hoi Pauline,

    via jouw blog en door jouw recepten ben ik sinds een tijdje veel makkelijker en vooral gezonder aan het eten! Ik ben fan! Dankzij jou (opnieuw) in aanraking gekomen met havermout, gnocci en wat al niet meer! Ik denk dat lijnzaadcrackers en dadels ook aan de lijst toegevoegd kunnen worden. Keep up the good work, je hebt mij geïnspireerd!

  • Myrthe
    30 november 2014 om 00:06

    mmm...lekker en verantwoord snoepen! Ideaal!

  • Eline
    29 november 2014 om 23:57

    Superhandig om dit af te kunnen wisselen met de appel havermout koeken en bananabread die ik regelmatig maak en in de vriezer bewaar :) scheelt weer tijd tussen het studeren, huishouden en werken door!

  • Diana
    29 november 2014 om 23:48

    Ik ben dol op je blog en ik wil heel graag de gezonde tussendoortjes winnen!! Vooral in deze periode van al die heerlijke lekkernijen..

  • Jasmijn
    29 november 2014 om 23:28

    Ooh lijkt me super zo'n box vol healthy tussendoortjes! Zeker nu de pepernoten, speculaas en andere ongezonde snacks voor het grijpen liggen

  • Gemma
    29 november 2014 om 23:23

    Leuk filmpje en superleuke winactie!
    En dan ook nog wel van die mooi uitziende gezonde tussendoortjes.
    Graag doe ik aan de actie mee!!!!!!

    Liefs, Gemma

  • nynke
    29 november 2014 om 20:55

    Oeeee wat lekker!! En wat een prachtige verpakkingen allemaal! Die dadels lijken me echt goddelijk!

  • renate
    29 november 2014 om 20:34

    jaaaa.... ik doe graag mee! Lijkt mij een heerlijke box vol lekkere dingen

  • Wieke
    29 november 2014 om 20:33

    Hi! Pauline!

    Leuke actie die je mag doen. Ben wel eens klaar met tussendoortjes als een appel of banaan, natuurlijk ook gezond... Maar gaat ook wel eens vervelen. Het gedoe van zelf maken/ bakken heb ik niet erg veel tijd voor met drie kleine kinderen. Het zijn schatjes btw :-)

    Het komt op de juiste tijd en ook zal ik mijn kids ervan mee laten genieten/ proeven... Kan er niet jong genoeg mee beginnen.

    Iniedergeval Keep Up The Good Work, en wie weet ligt die gezonde box in mijn postbox :-) Kijk er naar uit!

    Lieve groeten van Wieke

  • Yvonne
    29 november 2014 om 20:26

    Wil het wel eens proberen zo'n box. Dus om met een een mini te kunnen beginnen ...... kom daar maar mee binnen.

    Groetjes,
    Yvonne

  • Floortje
    29 november 2014 om 20:20

    Oh, die Box Bites lijken mij zo ideaal! Al vaker van gehoord. Staat ook op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas, maar denk niet dat ik die ga krijgen. Zou het graag willen winnen!

  • Hannah
    29 november 2014 om 19:58

    Heey Pauline
    Ik heb met veel plezier naar je video gekeken en ik zou heeel graag z'n mini box willen winnen. Ik pak soms wel iets te snel ongezonde tussendoortjes en daarom zou ik heel graag deze willen winnen. Ook om te proberen of ze lekker zijn en de moeite waard zijn. Het is ook handig om mee te nemen naar school of je werk. En ook leuk en goed tussendoortje om samen met je vriendinnen te eten.
    Groetjes Hannah
    P.s ik vind je videos op YouTube echt heel leuk ga daar mee door!!

  • marijksels
    29 november 2014 om 19:05

    Wat leuk dat we ook echt even kunnen kijken wat er in de box zit en het klinkt GOEEEED! Dus ik doe heel graag mee!!

  • Ellen
    29 november 2014 om 18:20

    Tja dat lijkt mij handig als ik eens geen zin hem om zelf iets gezond te bakken voor als tussendoortje.......ben benieuwd...... want Dullekehoudtervan , Groetjes Ellen.

  • ine
    29 november 2014 om 18:06

    Super handig zo'n box met allerlei gezonde tussendoortjes! Om altijd een gezond tussendoortje in je tas te kunnen stoppen. Ik ben zelf ook altijd bezig om gezond te eten en ook met de tussendoortjes. Het nadeel van de 'zelfgemaakte tussendoortjes' is dat je ze vaak niet lang goed kunt houden buiten de koelkast. Dus je kunt er niet altijd eentje in je tas hebben zitten voor onverwachte trek in wat lekkers. Ik ken de meeste producten uit deze box nog niet dus ik zou ze heel graag uitproberen.

  • Barbara
    29 november 2014 om 17:51

    Erg leuk om te zien. Uhm, eigenlijk ken ik niet één van de tussendoortjes die je hebt laten zien. Dus ik ben erg benieuwd of ze ook smaken. Laat je dan ook zien? Tja, eigenlijk heeft dat ook weer weinig zin natuurlijk, wantals jij het heerlijk vindt hoeft dat voor mij niet zo te zijn en andersom.

  • Sandra
    29 november 2014 om 17:45

    leuk idee z'n box! Die wil ik wek winnen lekker

  • Annet
    29 november 2014 om 16:41

    Ik heb coeliakie en kan dus niet altijd zomaar ergens onderweg iets kopen. Vandaar dat ik altijd een tussedoortje in mijn tas heb zitten. Deze box lijkt me dan ook super handig en voorziet mij van 18x iets nieuws in mijn tas ♡

  • Yvette
    29 november 2014 om 16:23

    Lijkt me superleuk en natuurlijk lekker om eens uit te proberen. Ken er maar 1 van, dus de rest is allemaal nieuw voor mij.

  • Diana van der Geest
    29 november 2014 om 16:20

    Hoi Pauline,

    Het ziet er erg lekker uit.
    Leuk om mee te geven aan de kids voor school.
    Het lijkt me leuk om een box te winnen.
    Groet,
    Diana

  • Milou
    29 november 2014 om 16:03

    Wat een ontzettend leuke unboxing! Die tussendoortjes lijken me mega lekker en super verantwoord! Ik vind sowieso al je recepten altijd heel erg leuk om te bekijken en uit te proberen! :)

  • Simone
    29 november 2014 om 15:54

    Goed idee. Zeker het proberen waard.

  • Annemarie Labee
    29 november 2014 om 15:24

    Ik ben fan! Ik consumeer al regelmatig de gezonde tussendoortjes en vind ze heerlijk. Nu kan ik ze niet overal kopen, woon in een dorp, dus als ik dan eens ergens ben dan sla ik meteen in. Gelukkig wordt de AH hier ook steeds hipper en "gezonder" dus krijg meer keuze. Ik zou het graag willen winnen :-)

  • Irene
    29 november 2014 om 15:19

    Het ziet er allemaal heel erg lekker uit! En het is alvast een beter alternatief dan alle zoetigheid die ik normaal binnensmikkel :) Ik doe mee!

  • Annette
    29 november 2014 om 15:13

    Leuk pakket zeg, ik ben er wel nieuwsgierig naar dus ik doe graag mee!

  • Claeys Lut
    29 november 2014 om 15:00

    Lieve Pauline, ik volg je al hele lange tijd. Ik vind jouw blog super inspirerend en haal er heel veel vandaan. Ik heb zelfs je app gedownload. Fantastisch wat je allemaal doet. Nu heb ik via "puur Suzanne" Boxbites leren kennen. Ik had de big box besteld en wat kreeg ik 3 x dezelfde minibox met dus deze 6 dezelfde tussendoortjes 9 keer. Blijkt dat ze bij Boxbites maar 6 tussendoortjes hebben. Dit was best wel heel ontgoochelend en duur. Ik wou dit toch even kwijt. Ondertussen zouden ze op hun website duidelijker gemaakt hebben dat het maar om 6 tussendoortjes gaat. Meer keuze is er niet! Ik wou dit toch even gemeld hebben zodanig dat er niet meer mensen ontgoocheld worden zoals ik. Want een BigBox is eigenlijk 3 keer dezelfde minibox.
    Niettemin als een een doos gratis kan krijgen smaakt het des te beter!
    Liefs en groetjes, Lut

  • Dore Priester
    29 november 2014 om 14:46

    Wat een feestje zo een box vol tussendoortjes! Gezien mijn grote liefde voor tussendoortjes en mijn blognaam (Tussendore) lijkt deze actie mij erg toepasselijk!! ;) ben vooral ook erg benieuwd naar de repen die ik nog niet ken. Hoop dat ik ze via deze weg eens kan proeven! Liefs, Dore

  • Saloua Attaghzaoui
    29 november 2014 om 14:39

    Supppppppppppper leuke actie! Onwijs leuke producten! Video is ook top! Lijkt me heeeeerlijk om dit uit te proberen! #HopeIWinThisOne <3

  • Eveline
    29 november 2014 om 14:37

    Leuke actie, ik doe mee! Ik zou graag wat van die heerlijke repen willen proeven:)

  • Mariska
    29 november 2014 om 14:28

    Boxbites! Is echt super handig! Ik heb regelmatig diensten en dan weet je niet hoe laat je thuis bent. Dan zijn dit soort tussendoortjes errug handig om in je tas te hebben. Anders grijp je toch gauw naar een ongezonde chocoladereep iod.. Ik wil dus wel erg graag een box hiervan winnen!!

  • Lisanne
    29 november 2014 om 14:22

    Leuk filmpje en wat een gave actie!!
    Ik ben zelf net begonnen met natuurlijker eten, en dan inderdaad zoveel mogelijk rauwe, onbewerkte producten.
    Ook met tussendoortjes ben ik aan het experimenteren, deze box zou hierin goed van pas komen! Op die manier kom ik erachter welke repen lekker zijn :) Ik ga zeker eens op de site kijken. Ben ook al veel van je recepten aan het uitproberen.
    Liefs Lisanne

  • Manon
    29 november 2014 om 14:13

    Wat een leuke en originele tussendoortjes!
    Ik ben altijd wat huiverig om nieuwe dingen te kopen omdat je dan gelijk aan een heel doosje/pakket vast zit. Met boxbites heb je dat niet, dus die ga ik zeker eens proberen.

    Verder mijn complimenten voor je blog en videos. Ik ben de afgelopen paar dagen ziek geweest en ik heb mij toch heerlijk vermaakt door hier rond te struinen want ik heb je website pas ontdekt.

  • Rowan Huijser
    29 november 2014 om 14:01

    Ik moet bijkomen en vind dat erg moeilijk, omdat mensen vaak willen dat je 'slechte, vette en ongezonde' tussendoortjes eet. Ik wil dit zelf echter niet en ik denk dat deze producten mij heel goed kunnen helpen om te laten zien dat dat dus niet altijd hoeft! En dat je dus ook lekkere en gezonde dingen kunt eten :)

  • lysanne
    29 november 2014 om 13:57

    Leuke originele winactie! Ik ben zelf student dus heb niet altijd geld over voor deze speciale gezonde snacks. Lijkt me leuk om ze een keer te mogen proeven!

  • Iris
    29 november 2014 om 13:51

    Ooo wat een verwenpakket! Ik begin maandag met een nieuwe baan waarvoor ik veel moet reizen, de inhoud van deze box bevat echt DE ideale tussendoortjes voor onderweg...lekker & verantwoord. Ik zou ze dus graag met me mee op pad nemen.

  • Jessie
    29 november 2014 om 13:45

    Ohhh wat zou ik dit heel graag willen winnen! Ben een nieuwe health freak en voel me der heel goed bij

  • sabine
    29 november 2014 om 13:35

    Ohhh wat een leuk pakket.
    lijkt me super om te winnen. Ideaal voor een snoepmaand als december.
    Gezonde tussendoortjes. Like

  • Anouk Michon
    29 november 2014 om 13:34

    Wat een leuke winactie! Het lijkt me super gaaf om een van de boxen te winnen. Ik vind gezond en gevarieerd eten heel belangrijk, ook nu ik op kamers woon en jouw site is voor mij heel inspirerend. Daarom zouden de gezonde tussendoortjes heel goed van pas komen !!! :)

  • Loes van de Ridder
    29 november 2014 om 13:33

    Ziet er allemaal heel mooi en lekker uit!

  • Nikki Op ten Berg
    29 november 2014 om 13:32

    Oh wat leuk!!! Super handig voor de feestdagen nu want dan heb je toch sneller de neiging om wat te gaan snaaien en als het dan verantwoord is, is het helemaal mooi meegenomen!
    Zo'n pakketje is van harte welkom bij mij thuis hihi!!
    Liefs Nikki

  • Loes van de Ridder
    29 november 2014 om 13:31

    Ziet er allemaal heel mooi en lekker uit!

  • Anita
    29 november 2014 om 13:25

    Oooooooh, dat lijkt me lekkerrrrrrrrr... verantwoord snoepen, beter in deze december maand :-)

  • Anita H.
    29 november 2014 om 13:22

    Ik wil deze vooralsnog onbekende gezonde snacks wel eens proeven!

  • Marlies
    29 november 2014 om 13:18

    Oehh erg lekker en leuk om er op deze manier kennis mee te kunnen maken!

  • Tamar
    29 november 2014 om 13:10

    Oh heerlijk! Lijkt me ideaal voor tijdens het studeren! Ik ben ook maar een arme student, dus soms grijp ik eerder naar een goedkope (ongezonde) snack tijdens het studeren. Lijkt me super om dit pakket te winnen en om allemaal nieuwe gezonde tussendoortjes uit te proberen! Liefs, Tamar

  • Dianthe
    29 november 2014 om 13:07

    Super leuke winactie! Ideaal om gezond en verantwoord te snacken zonder dat je er zelf lang voor in de keuken hoeft te staan, deze box is zeker welkom :)!

  • Marre
    29 november 2014 om 13:06

    Heel graag! :)

  • ruth
    29 november 2014 om 13:04

    lijken me echt heerlijke tussendoortjes, leuk om te zien en super om te winnen.

  • Daphne
    29 november 2014 om 12:54

    Leuk zeg! Ik kwam via je instagram op je youtube kanaal (gelijk geabonneerd!) en dus ook op je site :)
    Het lijkt mij heel leuk ( en lekker ;)) om deze box te winnen! Super handig voor mee naar school. Ik doe de opleiding voeding en diëtetiek en het lijkt mij leuk om deze repen te proeven en te vergelijken met mijn klasgenoten! Liefs

  • Angela
    29 november 2014 om 12:54

    Ziet er super lekker uit! Zou dit zeker een keer willen proberen!

  • Ingeborg
    29 november 2014 om 12:42

    Oehh, allemaal dingen die ik vaak voorbij zie komen maar nooit durf te proberen. Dit zou een hele fijne manier zijn om ze wel te kunnen testen!

  • Fanny
    29 november 2014 om 12:06

    Oeh, het lijkt wel een kerstpakket zo! :-)

  • Anissa
    29 november 2014 om 11:57

    Wat een super leuk concept! En ideaal om mee te nemen naar school, wanneer ik haast hem en snel eten in mijn tas moet gooien haha.

  • Marthe
    29 november 2014 om 11:49

    Wat fijn, een weggeefactie met gezonde tussendoortjes!

  • Fleur
    29 november 2014 om 11:43

    Ik probeer op een gezonde manier bij te komen. Dit is echter niet zo gemakkelijk (vaak een heleboel eten meesleuren, enorm veel tijd moeten steken in tussendoortjes maken die toch meer bevatten dan enkel vet en suiker.. en als studente heb ik geen onbeperkt budget voor de biowinkel) Dus deze gezonde lekkere (hoop ik natuurlijk :-) ) tussendoortjes lijken me dé oplossing!!! Hopelijk win ik een doosje zodat ik ze eens kan uitproberen! Veel liefs!

  • Suzanne
    29 november 2014 om 11:38

    Wat een leuke winactie! Leuk concept ook van boxbites, ga zo ook de site eens bekijken. Ik ben dol op gezond eten en op nieuwe dingen uitproberen dus ik doe graag mee aan de winactie! Liefs, Suzanne

  • Sarah
    29 november 2014 om 11:35

    De tussendoortjes lijken mij heerlijk! Ik doe graag mee met de winactie!

  • Regina Dekker
    29 november 2014 om 11:31

    ZÓ lekker!

  • Danique
    29 november 2014 om 11:26

    Wat leuk zeg, een box met tussendoortjes. Ben gek op nieuwe dingen uitproberen en heb geen van deze producten ooit geprobeerd. Vind het altijd lastig als ik een hele dag weg ben wat voor tussendoortjes ik dan mee moet nemen, 't wordt gauw zo ongezond. Fijn dat deze redelijk verantwoord zijn, per stuk verpakt en het klinkt allemaal ook nog eens ontzettend lekker. Ben erg benieuwd!

  • eva
    29 november 2014 om 11:24

    Ik zou het boxbites pakket ook graag winnen, ik weet niet of ik kans maak, want ik kom uit België, maar ik volg je blog heel erg graag en zo'n doos gezonde tussendoortjes daar zegt ik graag 'ja' op.

  • Fullsizehousewife
    29 november 2014 om 11:12

    Ik doe heel graag mee. Ik ben dol op zoete knabbeltjes!

  • Eline
    29 november 2014 om 11:08

    Ik doe heel graag mee, gezonde tussendoortjes zijn altijd welkom!

  • Nicoline
    29 november 2014 om 11:06

    Oh wat een toffe en heerlijke winactie!
    Ik doe ook graag mee! Ik werk in een bakkerijwinkel waar ik merk dat zogauw je wat trek krijgt je gauw iets te snoepen pakt wat er op dat moment voorhanden is. In een bakkerijwinkel is dat over het algemeen niet zo gezond en vooral erg suikerrijk. Deze super gezonde tussendoortjes lijken me ideaal om mee te nemen. Zodat ik kan genieten van een heerlijk tussendoortje. En al het andere lekkers? Daar kijk ik dan het moois vanaf!

  • Marit
    29 november 2014 om 11:02

    Leuke actie! Zou graag zo'n box met lekkere tussendoortjes winnen :) ideaal voor de decembermaand, waar je toch net iets vaker ongezonde dingen eet! De nakd bars kende ik al, maar de rest nog niet, ik zou het graag een keer uitproberen want het klinkt allemaal super!

  • Ilse
    29 november 2014 om 10:52

    Wat een leuke winactie! Altijd al een keer zo'n box willen proberen.

  • Bente
    29 november 2014 om 10:40

    Wat een leuke winactie! De gezonde tussendoortjes zouden erg goed passen in mijn huidige (gezondere) eetpatroon en ik ben erg benieuwd naar de tussendoortjes. Ze klinken super lekker, dus ik doe heel erg graag mee :)

  • Tessa
    29 november 2014 om 10:29

    Wat een leuke actie! Ik ben dol op snacken en helemaal als het ook nog gezond is!

  • Linda
    29 november 2014 om 10:25

    Lekkere tussendoortjes ben ik altijd voor!

  • Geke
    29 november 2014 om 10:18

    Leuke win actie!
    Met die tussendoortjes kan ik alle verleidingen in deze tijd wel weerstaan :D

  • Daisy
    29 november 2014 om 10:02

    Super leuke winactie! Ik was laatst op de open dag van de Universiteit Wageningen bij de opleiding presentatie van gezondheid en maatschappij, daar sprak een student over hoe hij deze studie ervaart. Hij doet nu een master en heeft tegelijkertijd al een eigen bedrijf op het gebied van gezonde tussendoortjes: boxbites dus!
    Grappig om dat ook hier ook tegen te komen. Ik had gelijk de site bekeken en vind het een heel goed concept en zou graag wat tussendoortjes willen proberen. Ideale winactie dus!

  • Suus
    29 november 2014 om 10:01

    Ik wil graag een poging doen, wie weet vind ik deze heerlijke tussendoortjes dan volgende week in mijn schoen!

  • Elvira
    29 november 2014 om 09:55

    Ohh die tussendoortjes komen hier wel van pas! Ik ben door de jaren heen nu bijna 30 kilo kwijt en heb dus ook een hele andere levensstijl en eetpatroon gecreëerd. De enige moeite die ik heb is lekkere en gezonde tussendoortjes blijven vinden. Ik raak snel verveeld. Ik zou de lekkere tussendoortjes uit de box dus graag willen uitproberen :)

  • Karin
    29 november 2014 om 09:51

    Wat leuk!
    Een deel van de tussendoortjes ken ik al, maar niet allemaal.
    Ik zou graag zo'n leuke doos met van die lekkere verrassingen winnen. :)

  • Leja Leenman
    29 november 2014 om 09:48

    Wauw wat een lekkere box! Vind het altijd lastig om verantwoorde tussendoortjes te vinden en kom niet veel verder dan fruit of iets zelf bakken. Ik ben wel toe aan een lading nieuwe tussendoortjes!

  • Julia
    29 november 2014 om 09:41

    Yes please! Ik heb een nieuw eetpatroon en ik ben op zoek naar gezonde tussendoortjes naast fruit en rijstwafels die ook écht lekker zijn. Wil deze graag proberen!

  • anneli
    29 november 2014 om 09:24

    Jaaaaaa lijkt me lekker om eens te proberen! Lijkt me een goed alternatief voor onderweg ipv het stuk fruit dat na een dag in je tas helemaal beurs geworden is!!

  • Danielle
    29 november 2014 om 09:21

    Inderdaad, ik herken dat hartige hongerige gevoel, dus daar ben ik het meest benieuwd naar! ik maak ze wel eens zelf met pesto maar als t kant en klaar in n zakje zit; des te handiger!

  • Liesbeth
    29 november 2014 om 09:20

    Wat een leuke actie! Had al weleens van de box gehoord en zou er graag eens eentje testen :) Fingers crossed!

  • Kate
    29 november 2014 om 09:17

    Wat een ontzettend leuke unboxing! Ik ken de zakjes met gedroogde vruchten en noten al, maar ben ook heel benieuwd naar de overige tussendoortjes. Zou dan ook ontzettend leuk zijn om een van de pakketten te winnen.

  • Marijn
    29 november 2014 om 09:11

    Wat een leuke actie, om het zo eens te proberen.... dat laat ik mijn mondje toe... je weet maar nooit:)!

  • Meike
    29 november 2014 om 09:11

    Zoals je op het einde van de video al zegt: ik heb wel zin gekregen in lekkere tussendoortjes!

  • Marloes
    29 november 2014 om 09:10

    Wat een leuke box om thuis te krijgen. Ben zelf altijd zoekende naar gezonde tussendoortjes. Ook door ziekte moet ik mijn voedingspatroon gaan veranderen en daarbij zou deze box een fijne aanvulling zijn om het een en ander uit te proberen. En zo misschien wel aantal verantwoorde tussendoortjes in mijn assortiment aan voeding voor mijzelf op te nemen,

    Leuk actie, en geniet echt van je blog. Super leuke recepten en artikelen!

  • Marieke
    29 november 2014 om 08:58

    Ziet er allemaal erg lekker uit! En inderdaad, de verpakkingen van een aantal producten zijn super! Ook belangrijk :-)
    Lijkt me fijn om zo'n box thuis te mogen krijgen.

  • Vera
    29 november 2014 om 08:46

    Wat een heerlijke snacks zitten er in die boxen! :)
    Ideaal om ze eerst te kunnen proberen met zo'n toffe winactie!

  • Sofieke
    29 november 2014 om 08:41

    Wat een fijne actie, dat wordt nog eens een leuke kerstdoos om uit te pakken voor de winnaars zeg, met een fijne gezonde tegenhanger voor al het december-gesnoep! Het ziet er allemaal zeer yummy uit. Helaas laat mijn budget het niet toe om dit soort lekkere, maar helaas vaak dure, tussendoortjes te kopen, dus zou het geweldig vinden ze te ontdekken door deze actie.

  • Renée van IJperen
    29 november 2014 om 08:40

    Leuk filmpje Pauline!
    Ik had nog nooit gehoord van zo'n gezonde box. Klinkt als een leuk initiatief en het lijkt me allemaal nog lekker ook.

    Vind je blog top en maak geregeld recepten van je! Zo aan de citroen meringue taart beginnen voor mijn b-day vanavond :-D.
    Dankje voor het delen!

  • Linda de Nijs
    29 november 2014 om 08:40

    Ziet er heel lekker uit allemaal , om honger van te krijgen !
    Zou ook wel zo'n pakket in mijn bus willen vinden !

  • Gwen
    29 november 2014 om 08:34

    wat een leuk box! Fijn dat er nu steeds meer gezonde tussendoortjes gewoon in de winkel te koop zijn!

    Gwen

  • Maartje
    29 november 2014 om 08:30

    Wat een leuke actie! Het lijkt me super om eens te mogen proberen. Ik ben al wat langer op zoek naar gezonde en verantwoorde tussendoortjes, maar het is best prijzig :-/

  • jpw
    29 november 2014 om 08:28

    Een beetje extra gezondheid kan geen kwaad in deze maand!

  • Petra Coolen
    29 november 2014 om 08:22

    Bedankt voor je uitleg/filmpje. Dat smaakt naar meer :)
    Tot op heden nooit gehoord van deze gezonde boxes.
    Wat een geweldig idee!
    Lijkt met heerlijk om deze tussendoortjes eens te testen.

  • Jorien
    29 november 2014 om 08:19

    Super leuke video met lekker producten, het concept van de verschillende pakketen vindt ik erg leuk en nieuw. Ik denk dat ik zeker een keer zn paketje ga bestelllen. Ben heel erg benieuwd naar de smaak. Zn verantwoord en super gezond tussendoortje kan je af en toe goed gebruiken als student!

  • Ingrid
    29 november 2014 om 08:18

    Klinkt super!
    Ben gek op dit soort tussendoortjes en zou ze graag eens proberen.

  • Elize
    29 november 2014 om 08:16

    Het is allemaal glutenvrij dus ja! Ik doe heel graag mee! Zulke glutenvrije (en ook nog gezonde) tussendoortjes koop ik niet vaak omdat ik ze (als student zijnde) te duur vind. En tijd om zelf repen of andere tussendoortjes te maken heb ik ook niet vaak. Ik mis het soms wel dat ik die oude vertrouwde goedkope repen uit de supermarkt nooit meer mag eten, maar ach, ik ben wel weer gezond. Hoe dan ook, zo'n boxbites box zou heel erg van pas komen! :)

  • Anne
    29 november 2014 om 08:10

    Ziet er echt super lekker uit. Mijn vriend en ik zijn de laatste tijd erg bezig met suikervrij eten. Best lastig! Dit zou een fijne aanvulling zijn in onze keukenkastjes.

  • Marlies
    29 november 2014 om 08:10

    Leuk filmpje en een leuke box! Doe dan ook graag mee met de winactie.

  • Karin
    29 november 2014 om 08:09

    Zelf heb ik al gezonde bites maar heel goed zo'n gezonde winactie :)!

  • Cim
    29 november 2014 om 08:08

    Dat is leuk! Ik had ze al gezien, maar helaas ligt het boven ons budget. Maar dit zou toch een leuke kans zijn om het te kunnen proberen!

  • Angela Bakker
    29 november 2014 om 07:53

    Wat een mooi pakket. Heerlijk bekende snacks maar ook wat nieuwe.
    Klinkt als muziek in de oren om binnenkort een pakket te mogen proberen. Sowieso binnenkort maar één bestellen!! :)

  • Debby Schurink
    29 november 2014 om 07:48

    Als ik zo'n box zou mogen ontvangen dan hoop ik mijn dochters van 14 en 16 écht te kunnen overtuigen dat gezond ook heel lekker kan zijn. Mijn eigen probeersels vallen niet altijd in de smaak :-/ Nu ben ik ook geen uitblinker in de keuken helaas. Dus kan het ze niet ook niet kwalijk nemen.

  • Emily van Kampen
    29 november 2014 om 07:37

    Toevallig heb ik laast informatie over Boxbites opgezocht. Het leek me erg interessant, maar vanwege de duurdere decembermaand besloot ik dat het nog maar even moest wachten. Hoe leuk zou het dan zijn om dit als gezond cadeautje te winnen? Lijkt me super!

  • Bianca
    29 november 2014 om 07:29

    Lijkt me heerlijk :) na maanden, weken en dagen van wedstrijdvoorbereiding mag ik na volgende week eindelijk weer eens genieten van healthy tussendoortjes....dus zo'n box zou echt heul fijn zijn!

  • Joyce
    29 november 2014 om 07:26

    Super leuk om dit in een filmpje te doen! Ziet er lekker uit. Vooral ook fijn dat je het kunt bestellen en niet aan een abonnement vast zit. Ik doe graag mee met de winactie!

  • Monique
    29 november 2014 om 07:24

    Ziet er allemaal lekker uit. Komt mij goed van pas vooral in dit seizoen. De verleiding van pepernoten en chocolade is er toch al snel en is zo een verantwoord tussendoortje wel fijn als je he hebt.

  • Mar
    29 november 2014 om 07:22

    Wat leuk!
    Op dit moment wegens ziekte met blijvende en grote fysieke gevolgen erg zoekende naar gezonde voeding er is zoveel en het is best prijzig..ik werk ook niet nu..
    Vooral het oerwoud aan producten maakt het lastig en het is vaak te duur om zomaar wat te proberen.
    Beterschap is niet meer mogelijk maar een betere conditie/gezondheid kan wel.
    Heel graag zou ik kans maken op deze box, om zo wat dingen te proberen en..ook mijn nichtjes en neefjes kennis te laten maken met verantwoorde producten!
    Hartelijke groeten en dank voor het leuke filmpje

  • Maaike
    29 november 2014 om 07:13

    Dat ziet er allemaal erg lekker, leuk verpakt en gezond uit! Heerlijk dat er ook wat hartigs inzit. Zo'n pakket zou hier erg goed van pas komen :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.