Hugo cocktail
Vorig jaar was de Hugo cocktail de hit op ieder terras. Dit zomerse drankje, overgewaaid uit Zuid Tirol is fris en drinkt lekker weg. Het wordt gemaakt van vlierbloesemsiroop, dit kan je in het seizoen zelf maken of gewoon kopen in de supermarkt. Houd je meer van Gin? Bekijk deze cocktail recepten dan eens.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 glas
- 30 ml vlierbloesemsiroop
- 120 ml prosecco
- 30 ml spa rood
- 1 schijfje limoen
- 2 takjes munt
- IJsklontjes
Zo maak je het
Neem een groot glas en schenk de vlierbloesemsiroop er in. Voeg de Prosecco en de spa rood, of een ander bruisend water, toe en meng het even door elkaar. Voeg een paar takjes munt en een schijfje limoen toe. Vul het glas verder met ijsklontjes.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.