Menu

Video: What’s in my fridge

Ik hou er van om een goedgevulde koelkast te hebben. Daarmee bedoel ik gevuld met voldoende groente, fruit, zuivel en eieren, samen met een goede basisvoorraad heb je dan alles in huis om een lekkere maaltijd te maken.  Een tijd geleden plaatste ik een artikel over mijn basis voorraad. Ik zit dan ook nooit zonder eten in huis, maar dat is niet zo gek voor een foodie.

Ik maak eigenlijk nooit een eetplanning en bedenk op de dag zelf wat ik ga koken. Boodschappen doe ik dan ook lukraak, ik maak niet echt een lijstje, maar koop gewoon verschillende verse dingen en dan verzin ik later wat ik er mee ga maken. Er zijn wel een aantal dingen die ik altijd koop zoals kaas, tomaten, paprika’s, kookroom, boter, eieren, citroenen en chili pepers. En dat vul ik aan met verse groentes van het seizoen.

Ik woon 4 hoog, zonder lift, dus ik laat mijn boodschappen vaak bezorgen. Meestal 2 x in de maand bestel ik een hele grote hoeveelheid aan drinken, basis benodigdheden en verse spullen. Als het op is, haal ik tussentijds nog wat verse spullen en zaterdags haalt de Mr. altijd vers brood bij de bakker.

Het leek mij wel leuk om jullie een kijkje te geven in mijn koelkast! In deze video zie je wat ik op dit moment in huis heb.

Ik ben benieuwd wat mag er bij jou niet ontbreken in je koelkast?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

7 reacties

 • Pauline
  13 september 2013 om 18:45

  Ja ik ben ook fan van de markt hoor, alleen is dat voor mij praktisch gezien niet handig, ik woon ver van de markt :)

 • Anja
  12 september 2013 om 16:05

  Leuk om te zien! Als ik later een eigen koelkast heb, wil ik 'm ook zo vol hebben :)
  Met het enige verschil dat de AH blijer met jou dan met mij zal zijn. Ik ben namelijk, met name op vers gebied, fan van de markt. Goede kwaliteit voor een lagere prijs. En veel meer keuze.

 • Pauline
  15 mei 2013 om 14:31

  Haha leuk :)

 • Silphya
  15 mei 2013 om 11:58

  Grappig om te zien dit zeg! Het lijkt wel een kopie van mijn koelkast. Op de verschillende soorten kaas na dan, ik heb alleen oude kaas en parmezaanse kaas in huis.

 • Lian
  11 mei 2013 om 21:52

  Grappig om te zien hoeveel groente en fruit er in je koelkast ligt. Bepaalde producten kun je namelijk beter niet in de koelkast bewaren (mits het natuurlijk hoogzomer is en binnen veels te warm). Voornamelijk tomaten kun je veel beter buiten de koelkast bewaren. Ook uit eigen ervaring (bewaarde ook eerst bijna alles in de koelkast) weet ik dat bepaalde groenten en fruit gewoon beter smaken door ze buiten de koelkast te bewaren.

 • Emma
  10 mei 2013 om 15:13

  Leuk om te zien! Ik ben zelf gek op kaas en vleeswaren

 • Joyce
  10 mei 2013 om 09:19

  Heel leuk om te zien!

Reactie plaatsen