koelkast

Video: What’s in my fridge

Ik hou er van om een goedgevulde koelkast te hebben. Daarmee bedoel ik gevuld met voldoende groente, fruit, zuivel en eieren, samen met een goede basisvoorraad heb je dan alles in huis om een lekkere maaltijd te maken.  Een tijd geleden plaatste ik een artikel over mijn basis voorraad. Ik zit dan ook nooit zonder eten in huis, maar dat is niet zo gek voor een foodie.

Ik maak eigenlijk nooit een eetplanning en bedenk op de dag zelf wat ik ga koken. Boodschappen doe ik dan ook lukraak, ik maak niet echt een lijstje, maar koop gewoon verschillende verse dingen en dan verzin ik later wat ik er mee ga maken. Er zijn wel een aantal dingen die ik altijd koop zoals kaas, tomaten, paprika’s, kookroom, boter, eieren, citroenen en chili pepers. En dat vul ik aan met verse groentes van het seizoen.

Ik woon 4 hoog, zonder lift, dus ik laat mijn boodschappen vaak bezorgen. Meestal 2 x in de maand bestel ik een hele grote hoeveelheid aan drinken, basis benodigdheden en verse spullen. Als het op is, haal ik tussentijds nog wat verse spullen en zaterdags haalt de Mr. altijd vers brood bij de bakker.

Het leek mij wel leuk om jullie een kijkje te geven in mijn koelkast! In deze video zie je wat ik op dit moment in huis heb.

AEG koelkast

Ik ben benieuwd wat mag er bij jou niet ontbreken in je koelkast?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in