
Pasta met asperges
Op Taste nam ik een proeftas mee met venkel, asperges, pasta, pesto en geitenkaas. Ik heb het recept gemaakt zoals aangegeven en het was heerlijk, lekker simpel en gezond!
Ingrediënten voor 2 personen
200 gr groene asperges
1 venkel knol
1 grote witte ui
200 gr penne
4 el rode pesto
40 gr geitenkaas
Peper en Zout
Olijfolie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Was de asperges en verwijder de uiteinden. Snij de venkel in parten en de ui in ringen.
Leg alle groenten in een braadslee en besprenkel deze met olijfolie, peper en zout. Rooster de groenten in ongveer 25 minuten gaar. Schep de groenten regelmatig om.
Kook de pasta gedurende 10 minuten in ruim water met zout.
Meng de pasta met de pesto en de helft van de geitenkaas.
Leg de geroosterde groente op de pasta en bestrooi het gerecht met de resterende geitenkaas.
Eet smakelijk!

Bestel nu!
Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.
Bekijk hier2 juli 2012
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan