gnocchi Traybake

Gnocchi traybake

Zin in lekker makkelijk vanavond? Dan is deze gnocchi traybake je lifesaver. Bij een traybake gooi je gewoon alles wat je lekker vindt op een bakplaat. Je voegt wat smaakmakers toe, slingert de oven aan en gaat rustig op de bank zitten wachten tot het eten klaar is. Klinkt goed toch? In dit traybake recept gaat lekker veel groente. Alle verse ingrediënten haal je heel voordelig bij de supermarkt bij jou om de hoek.

Snijtips

Als je een paprika snijdt, snij dan eerst de boven- en onderkant eraf. Dan snijd je de paprika aan 1 kant open en snijd je zo alle zaadlijsten eruit. Heel eenvoudig, snel en lekker no waste! Wist je dat je knoflook heel gemakkelijk en snel fijn kunt hakken door met een koksmes de knoflook eerst te pletten? Dan haal je het schilletje eenvoudig los en hak je de knoflook fijn in een handomdraai.

pauline jumbo
gnocchi Traybake
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 800 gr gnocchi
  • 1 courgette
  • 200 gr cherrytomaten
  • 2 rode paprika's
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 bollen burrata
  • 2 tl oregano
  • 15 gr verse basilicum
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).

  2. Neem een bakplaat. Verdeel de gnocchi over de plaat. Was de groentes. Snijd de courgette in plakjes en de paprika in repen. Pel de rode uien en snijd ze in parten. Hak de knoflook fijn. Verdeel alles over de bakplaat en leg de tomaten er bovenop.

  3. Voeg de oregano en peper en zout toe en een royale scheut olijfolie. Meng alles door elkaar. Bak de gnocchi en groenten in 30 minuten af in de voorverwarmde oven.

  4. Verdeel de burrata over de gnocchi. Garneer de gnocchi traybake met verse basilicum.

gnocchi traybake

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (84 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Dit recept bewaren?

Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.

Tags

Eenpansgerechten Familie recepten Makkelijke recepten Ovenschotel Courgette Gnocchi Tomaat Italiaanse recepten Notenvrije recepten Oven Vegetarische recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Hoofdgerecht

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in