De Feestdagenspecial: dit magazine wil je hebben!
Ben jij ook alweer stiekem aan het dromen van de feestdagen? Wij wel. Daarom hebben we iets bijzonders voor je gemaakt: de Uit Paulines Keuken Feestdagenspecial. Een dik, feestelijk kookmagazine boordevol inspiratie voor de gezelligste tijd van het jaar. Denk: heerlijke recepten, slimme tips, culinaire inspiratie en een flinke dosis feest.
Of je nu een compleet kerstdiner op tafel wil toveren, zoekt naar lekkere baksels voor Sinterklaas, of alvast inspiratie wil voor een knallende jaarwisseling… dit magazine is jouw ultieme gids. En het mooiste?
Bestel het magazine hier
Wat staat er allemaal in?
In deze Feestdagenspecial vind je maar liefst 120 feestelijke recepten, verdeeld over verschillende thema’s:
Sinterklaas
Pakjesavond was nog nooit zo lekker. Denk aan een speculaas trifle, appelbollen en romige warme chocolademelk met sinaasappel. En voor wie liever hartig eet: bladerdeegstengels met spijs of een verrassende Sinterklaas pizza. En de Sinterklaastaart is dé showstopper van dit thema!
Kerstklassiekers (voor, hoofd én na)
Van pastinaak-knolselderijsoep tot wild zwijn stoof, en van zalmbonbons tot hemelse modder. Deze gerechten brengen de klassieke kerstsfeer terug op tafel. Maak indruk met een grand dessert krans of serveer zeebaars in zoutkorst als hoofdgerecht. Wij laten je zien hoe makkelijk dat is!
Italiaanse kerst
Een feest vol Italiaanse vibes? Yes please! Coquilles met salieboter, bavette-rollade, truffelkaasfondue of rodewijn risotto. En als toetje? Een prachtige tiramisu charlotte.
Lekker uitpakken
Gerechten waarmee je indruk maakt, zonder uren in de keuken te staan. Serveer een hele zalm met dukkah, fruits de mer of een feestelijke soezenkrans. Ook de butterfly kip met pompoen is een echte topper in dit magazine.
Bestel het magazine hierCaramel dossier
Alles draait om karamel in dit hoofdstuk. Maak mini tulbandjes met karamelschotsen, sticky toffee pudding of een klassieke flan. Ook leuk: zelf meringues met gezouten karamel maken.
Mix & Match
Stel je eigen kerstdiner samen met dit hoofdstuk vol lekkere combinaties. Start bijvoorbeeld met romanesco soep, ga dan voor eendenborst met ahornsiroop en miso en sluit af met een millefeuille met rood fruit. Alle recepten zijn onderling te mixen & matchen.
Winterkost
Comfort food op z’n best! Denk aan chili sin carne, erwtensoep uit de slowcooker, boerenkoolsoep of een goedgevulde ovenschotel. Ook klassiekers als boeuf bourguignon en tartiflette komen voorbij. Want je hoeft écht niet altijd op sjiek te gaan met de feestdagen.
Zoet (bakken en toetjes)
Dit is het ultieme hoofdstuk voor bakliefhebbers! Van kerststolcake tot pistache-cheesecake en van suikerwafels tot wentelteefjes-traybake. Toe aan iets spectaculairders? De chocolade bombe of de bûche de Noël zijn echte blikvangers.
Oud & Nieuw
Maak je borrelplank feestelijk met crostini, hot honey boter en feestelijke worstenbroodjes. De oliebollentoren steelt de show, maar de champagne cheesecake mag er ook zijn.
Verder in het magazine:
-
Een handige giftguide met cadeautips voor foodies
-
Tips voor preppen en voorbereiden, zodat je zelf ontspannen aan tafel zit
-
Ideeën om creatief om te gaan met leftovers
-
En een persoonlijke Q&A met Pauline: Pauline weet raad
Voor wie is dit magazine?
Voor iedereen die dol is op lekker eten en het liefst de feestdagen viert met een fijn gedekte tafel, een lekker drankje en blije gezichten om zich heen. Of je nu de chef van het gezin bent, graag bakt voor je vrienden of gewoon zin hebt in inspiratie: dit magazine wil je in huis hebben.
Zet ‘m op je verlanglijstje, geef ‘m cadeau of trakteer jezelf. Je hebt het verdiend!
Bestel het magazine hier!
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Recepten bewaren?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in
