Snelle bananen flapjes met Nutella
Ik ben dol op banaan, chocola en bladerdeeg en deze 3 ingrediënten is alles wat je nodig hebt voor deze snelle bananen flapjes uit de oven. Ik vind bladerdeeg echt een uitkomst, ik heb altijd wel een pakje in de vriezer liggen voor het geval dat.
Deze zoete bladerdeeghapjes zijn heerlijk als dessert met een bolletje chocoladeijs er bij. Je kan ook gewoon stukjes chocola toevoegen, maar ik heb in dit geval mijn zelfgemaakte nutella gebruikt.
Ingrediënten voor 4 personen
4 plakjes bladerdeeg
1 banaan
4 lepels nutella
Wat eigeel of melk om te bestrijken
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Snij de banaan doormidden. En daarna snij je iedere helft nogmaals doormidden.
Leg de banaan op een plakje bladerdeeg.
Verdeel hierop een lepel choco pasta.
Vouw het ene hoekje over de banaan. Vouw het andere hoekje terug naar je toe.
Vouw de buitenste flapjes naar binnen.
Bestrijk het bladerdeeg met een losgeklopte eidooier of wat melk.
Bak de bananen flapjes in ongeveer 15 minuten af in de oven.
Garneer met wat poedersuiker en serveer met een lekkere bol ijs.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.