
Snelle bananen flapjes met Nutella
Ik ben dol op banaan, chocola en bladerdeeg en deze 3 ingrediënten is alles wat je nodig hebt voor deze snelle bananen flapjes uit de oven. Ik vind bladerdeeg echt een uitkomst, ik heb altijd wel een pakje in de vriezer liggen voor het geval dat.
Deze zoete bladerdeeghapjes zijn heerlijk als dessert met een bolletje chocoladeijs er bij. Je kan ook gewoon stukjes chocola toevoegen, maar ik heb in dit geval mijn zelfgemaakte nutella gebruikt.
Ingrediënten voor 4 personen
4 plakjes bladerdeeg
1 banaan
4 lepels nutella
Wat eigeel of melk om te bestrijken
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Snij de banaan doormidden. En daarna snij je iedere helft nogmaals doormidden.
Leg de banaan op een plakje bladerdeeg.
Verdeel hierop een lepel choco pasta.
Vouw het ene hoekje over de banaan. Vouw het andere hoekje terug naar je toe.
Vouw de buitenste flapjes naar binnen.
Bestrijk het bladerdeeg met een losgeklopte eidooier of wat melk.
Bak de bananen flapjes in ongeveer 15 minuten af in de oven.
Garneer met wat poedersuiker en serveer met een lekkere bol ijs.

Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan