Menu
ijsthee-van-groene-thee-710x380.jpg

IJsthee van groene thee

Ik ben nooit een waterdrinker geweest. Ik hou er gewoon niet zo van. Ik weet wel dat drinken heel erg belangrijk en gezond is. En met 5 kopjes koffie per dag kom ik lang niet aan mijn dagelijkse benodigde 1,5 liter vocht. Met zomerse temperaturen is het helemaal belangrijk goed te drinken. Deze zelfgemaakte ijsthee van groene thee met munt vind ik zelf wel erg lekker fris. Ik maak vaak een hele kan voor mezelf en drink het zo leeg. Lekker en gezond, twee vliegen in één klap.

Ingrediënten voor 1 kan
1 zakje groene ijsthee met citroen
3 schijfjes citroen
2 takjes munt
2 tl suiker
IJsklontjes

Bereidingswijze
Zet een liter thee en voeg de suiker toe. Voeg 1 takje munt en 1 schijfje citroen toe. Laat de thee afkoelen en zet het vervolgens in de koelkast. Als de thee helemaal afgekoeld is haal je de citroen en de munt uit de thee. Voeg vervolgens een vers takje munt en 2 nieuwe schijfjes citroen toe. En als laatste de ijsklontjes. Een echte dorstlesser!

ijsthee van groene thee

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan