
Hummus met zongedroogde tomaat
Hummus wel love it. In alle soorten en maten. Maar deze hummus met zongedroogde tomaat is toch wel een favoriet. Heel makkelijk om te maken van kikkererwten met tomaat. En lekker op van alles. Smeer het op een broodje of dip er een stuk komkommer in. Kan allemaal!

De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 1 bakje
- 400 gr uitgelekte kikkererwten
- 50 gr zongedroogde tomaat (uit een bakje)
- 4 el tahin
- 2 teentjes knoflook
- Sap van een halve citroen
- 0,5 tl komijn
- Peper en zout
Zo maak je het
Meng alle ingrediënten in een keukenmachine tot een gladde pasta. Vind je de hummus te dik, voeg dan een scheutje water toe.
Breng eventueel op smaak met wat paprikapoeder en een drizzle olijfolie.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan