Verwentoetje

Kidsproof: verwentoetje

Sponsored. Ik heb jullie al eerder kennis laten maken met de fruitspreads van Yespers. Het leek mij leuk om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb drie variaties bedacht van een lekker, maar gezond verwentoetje voor de kids. Zo kun je, je kleintje toch blij maken met een lekker toetje, zonder dat het meteen heel ongezond is. De Yespers fruitspreads zijn namelijk 100% natuurlijk en bevatten geen overbodige toevoegingen. Daarnaast zitten er alleen vruchtensuikers in en er zitten een stuk minder suikers in dan bijvoorbeeld jam.

Ik heb de drie smaken van Yespers als basis genomen. De framboos en appel, bessen en aardbei en tot slot mango en ananas. Hier heb ik lekkere toppings bij bedacht. Ik heb de smaak framboos en appel gecombineerd met verse frambozen en witte chocoladevlokken. Bij de smaak bessen en aardbei heb ik blauwe bessen en honing toegevoegd. En bij de mango en ananas variatie heb ik verse mango en kokos erbij gedaan. Het is super simpel om te maken, maar ik weet zeker dat de kids dit kunnen waarderen. Het ziet er ook nog heel feestelijk uit, met alle laagjes.

Verwentoetje

Ingrediënten voor 3 toetjes
6 el Griekse yoghurt
3 el Yespers fruitspread
3 el muesli, havermoutvlokken of andere ontbijtgranen
3 el vers fruit voor de topping
Kokos, honing of vlokken voor de garnering

Zo maak je het
Doe een eetlepel Griekse yoghurt in een glazen potje. Het leukste is om een glas te gebruiken, zodat de laagjes goed zichtbaar zijn.

Doe daar een eetlepel Yespers fruitspread bovenop.

Verwentoetje

Voeg vervolgens nog een eetlepel Griekse yoghurt toe. Sprenkel hier de ontbijtgranen overheen. Varieer met muesli, havermoutvlokken of bijvoorbeeld cornflakes.

Maak het verwentoetje af met vers fruit en garneer het met de kokos, honing of witte chocoladevlokken.

VerwentoetjeVerwentoetje

Laat het mij vooral weten via InstagramFacebook of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100 nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Dit artikel is in samenwerking met Yespers, lees mijn disclaimer.

Diary Januari #2
Video Havermout Granola met Cranberries
Bewaar
5 Comments
 • Margot

  17 januari 2016 at 11:12 Beantwoorden

  Wat ziet dat er lekker en feestelijk uit!

 • Nicole

  17 januari 2016 at 08:58 Beantwoorden

  Ik heb al veel gehoord over deze fruitspreads en ben erg benieuw hoe ze smaken. Leuk toetje heb je er mee gemaakt.

 • Petra van Mierlo

  17 januari 2016 at 07:36 Beantwoorden

  Ik ben weer benieuwd of dat het toetje lekker is

 • Esmée

  17 januari 2016 at 07:30 Beantwoorden

  Wat ziet dat we heerlijk uit! Ik begin er gelijk trek in te krijgen

 • Marlotte

  17 januari 2016 at 07:15 Beantwoorden

  Oh yum, die fruitspreads lijken me echt waanzinnig lekker. Ben heel erg benieuwd!

Plaats een reactie