quaker ontbijt

Mijn ochtendritueel in foto’s

Gesponsord. Als ik ’s avonds in bed lig, verheug ik mij op de volgende dag. Niet zozeer omdat ik dan vroeg mijn bed uit moet, maar wel op mijn ontbijt. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een dag begonnen ben zonder te ontbijten. Ik heb ’s ochtends ook altijd zin om wat te eten. Niet heel uitgebreid maar wel altijd iets. Ik zorg er dus voor dat ik lekker begin, met een ontbijt vol vezels en vitamines.

Mijn ochtendritueel ziet er doordeweeks vrijwel hetzelfde uit. Kijk je mee?

9.00 opstaan en douchen
PAULINE
Ik ben niet echt een early bird en mijn dag begint meestal rond de klok van 9. Ik spring (nou ja meer sleep mijzelf) onder de douche en ga naar beneden.

9.30 Ontbijten + koffie
DSC_4657
Ik zit al tijden in een Griekse yoghurt met muesli en fruitfase. Deze Quaker Complete Cranberry met pompoenpitten past helemaal bij deze tijd van het jaar. Geroosterde granen (haver, tarwe en gerst) met cranberries en pompoenpitten. Daarbij drink ik koffie en een glas water.

9.45 Comments + Social media check
DSC_4662
Ik ontbijt altijd achter de laptop. In de tussentijd reageer ik op de comments en beantwoord ik jullie vragen op social media. Ik ben hier meestal wel een uurtje mee bezig.

10.15 koffie part two
DSC_4668
Ik zei het al, ik ben geen ochtendmens, dus een extra kopje koffie heb ik echt wel nodig.

10.45 Blogs schrijven
Ik werk aan mijn blogs. Omdat het kookboek eraan komt probeer ik wat vooruit te werken. Dit lukt mij tot nu toe aardig. Iedere week plaats ik 4 nieuwe recepten, 2 Foodtalk artikelen en 1 video online. Dat lijkt misschien niet veel, maar dat is best een klusje kan ik je vertellen.

11.30 Foto’s bewerken
Foto 15-10-14 13 24 34
Ik schrijf eerst alle posts en daarna bewerk ik de foto’s. Dit vind ik zelf heel fijn werken. Ik schrijf meestal 1 of 2 blogs per dag. En die maak ik dan ook gelijk af met het invoegen van de foto’s.

12.00 Mail
Die ungoing mailbox. Ik check hem meestal 2 keer per dag. Zo rond de middag en aan het einde van de middag. Er is bijna geen doorkomen aan. Maar ook dat hoort erbij.

13.00 Lunch
2014-10-07 17.30.08

Zo ik heb inmiddels wel weer trek gekregen. In de zomer eet ik vaak salades en in de winter vaak een lekker soepje.

Ben jij ook benieuwd naar de ontbijtrituelen van Lyndsey van Lifestylelog?, bekijk dan hier haar ontbijtmoment. En hoe ziet jouw ochtendritueel eruit?

Dit is een gesponsord bericht, lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in