Milkshake met rood fruit

Gezonde milkshake met rood fruit

Ik ben echt dol op milkshakes, het liefst drink ik ze iedere dag. En ja ik beken, vooral die van de grote gele M. Maar elke dag ijs nemen is niet zo heel goed voor je. Vanille ijs bevat veel suiker en room en we weten allemaal dat je daar van aan komt. Tenminste als je dit iedere dag zou nemen.

Deze gezonde milkshake met rood fruit, is zonder ijs en heeft toch de textuur van een milkshake. En dat heb ik heel simpel gedaan door er bevroren fruit aan toe te voegen. Je kan ook een mango shake maken met bevroren mango, of maak er één van aardbeien, kersen of banaan.

Deze milkshake is dus lekker, gezond en ook nog eens heel skinny. I like en ik hoop jullie ook.

Ingrediënten voor 2 grote glazen
100 gr rood diepvriesfruit
1 grote beker melk
1 scheutje yoghurt
1 tl suiker (optioneel)

Zo maak je het
Meng alle ingrediënten samen in een blender tot een gladde milkshake. Voeg eventueel wat suiker toe als je het wat zoeter wilt.

Milkshake met rood fruit

Ovenrisotto met bloemkool
My life in Pictures Maart
Bewaar
10 Comments
 • Sandra

  9 maart 2015 at 17:02 Beantwoorden

  Net gemaakt, makkelijk, snel klaar, gezond en onze zoon (bijna 2) heeft een heel bekertje leeggedronken! Top!

 • Esther

  6 maart 2015 at 20:22 Beantwoorden

  Hallo!\r\n\r\nMoet dit perse met bevroren fruit of krijg ik dan meer de textuur van een smoothie?\r\n\r\nGroetjes,\r\nEsther 🙂

  • Esther

   6 maart 2015 at 20:23 Beantwoorden

   ik bedoel natuurlijk dat als ik vers fruit gebruik, of ik dan de textuur van een smoothie krijg haha.

 • Anneke

  22 januari 2015 at 20:04 Beantwoorden

  zo maak ik ze ook altijd. Mmm.. Lekker en makkelijk! Ipv suiker doe ik er soms een beetje honing bij.

 • Pamela

  4 april 2013 at 21:06 Beantwoorden

  Jammie!! Ik maak zelf ook graag smoothies!! Heerlijk!

 • Ageeth

  2 april 2013 at 21:13 Beantwoorden

  Dit is mijn manier om aan mijn dagelijkse portie van 2 stuks fruit te komen. Dagelijks na het eten, als toetje, een smoothie. Een scheutje yoghurt, 2 sinaasappelen uitpersen, 2 bananen en een half glas diepvriesfruit…..even staafmixen en klaar maar weer.

 • Nanda

  2 april 2013 at 11:34 Beantwoorden

  Heb afgelopen zomer veel van dit soort shakes gemaakt. De variant met peer is ook echt een aanrader!

 • Semmy

  2 april 2013 at 09:10 Beantwoorden

  Zou je fit recept ook met banaan kunnen doen

  • DoorEten

   2 april 2013 at 10:07 Beantwoorden

   Tuurlijk! Je kunt het met elke soort fruit doen, net waar je zin in hebt!

Plaats een reactie