Borrelbrood

Oh wat hou ik toch van Pinterest. Daar kom je echt de leukste ideeën tegen, ook dit idee van het borrelbrood, heb ik daar gespot. Een super simpel idee voor een gevuld brood uit de oven maar ontzettend leuk en lekker. In plaats van kruidenboter kan je ook groene of rode pesto gebruiken. Of gebruik mozzarella in plaats van belegen kaas. Zorg in ieder geval dat je een lekker brood koopt en stop het lekker vol. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is het in de oven te zetten. Ideaal toch? Lekker en makkelijk! I like.

Vind je dit een leuk idee?, bewaar het recept dan in je favorieten. Dat kan heel gemakkelijk in je persoonlijke profiel of in onze gratis app

Ik houd van zulke borrelrecepten die makkelijk zijn en waarmee je meteen een hele kamer vol blij mee kunt maken. Dit is er echt zo eentje. Weinig moeite, groots resultaat.

Ingrediënten voor 1 brood
Lekker rond brood
1 portie kruidenboter of pesto
Stuk belegen kaas

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de pesto of kruidenboter volgens het recept.

Snij het brood horizontaal en verticaal aan. Zorg ervoor dat je niet helemaal tot de bodem snijdt.

Snij de kaas in plakken.

Verdeel de kruidenboter en de kaas tussen de broodstukken. Prop het lekker vol voor het beste resultaat.

Bak het borrelbrood vervolgens ongeveer 15 minuten af, totdat de kaas lekker gesmolten is.


Foodie in Paris
Vijgentaartje met blauwe kaas
Bewaar
50 Comments
  • Reks

    17 augustus 2017 at 00:41 Beantwoorden

    Ziet er lekker uit 👍

  • Sandra

    22 maart 2017 at 23:14 Beantwoorden

    Is een Turks brood ook geschikt?

  • Katrien van de vijver

    22 augustus 2016 at 22:23 Beantwoorden

    dank u wel voor het super leuk en eenvoudig idee!

  • Joan

    5 juni 2016 at 13:04 Beantwoorden

    Dank je wel voor het heerlijke recept. Vandaag voor mijn/ons verjaar- trouwdag gemaakt en vinden het zeer geslaagd. Had nog stukjes salami toegevoegd. Het zag er niet alleen prachtig uit maar smaakt ook heerlijk! 🙂

  • W.Dielissen

    11 april 2016 at 09:36 Beantwoorden

    Ik wil meer genieten van de lekkere recepten.

  • Sander Postma

    1 januari 2016 at 12:53 Beantwoorden

    Je kunt ook een knipwit gebruiken, en dat insnijden tot ongeveer een halve centimeter van de bodem.

  • Annette

    30 december 2014 at 18:46 Beantwoorden

    Ik heb het op mijn verjaardag geserveerd. Wat een succes! Aangezien er geen rond brood te vinden was, heb ik een grote rustieke stokbrood gebruikt. Het oogde heerlijk en smaakte nog beter! Superidee!

  • Dini

    28 december 2014 at 14:47 Beantwoorden

    Ik heb dit gemaakt voor bij een pan soep en wij hebben onze vingers er bij op gegeten wat is dit lekker zeg.\r\nDank je wel voor het delen van dit recept.

  • Rian

    15 december 2014 at 22:08 Beantwoorden

    Wat leuk! Ook ik kwam het tegen op pinterest en heb het gemaakt, heerlijk!

  • Marieke

    16 november 2014 at 12:05 Beantwoorden

    Ik heb gisteren zo’n brood gemaakt. Errug lekker, helaas “plukte” ik niet een heel stuk brood, alleen de korst. Heb je daar nog een tip voor?

  • Paul

    18 augustus 2014 at 19:53 Beantwoorden

    Mmmmm

Plaats een reactie