fbpx
Menu

Borrelbrood

Oh wat hou ik toch van Pinterest. Daar kom je echt de leukste ideeën tegen, ook dit idee van het borrelbrood, heb ik daar gespot. Een super simpel idee voor een gevuld brood uit de oven maar ontzettend leuk en lekker. In plaats van kruidenboter kan je ook groene of rode pesto gebruiken. Of gebruik mozzarella in plaats van belegen kaas. Zorg in ieder geval dat je een lekker brood koopt en stop het lekker vol. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is het in de oven te zetten. Ideaal toch? Lekker en makkelijk! I like.

Vind je dit een leuk idee?, bewaar het recept dan in je favorieten. Dat kan heel gemakkelijk in je persoonlijke profiel of in onze gratis app

Ik houd van zulke borrelrecepten die makkelijk zijn en waarmee je meteen een hele kamer vol blij mee kunt maken. Dit is er echt zo eentje. Weinig moeite, groots resultaat.

Ingrediënten voor 1 brood
Lekker rond brood
1 portie kruidenboter of pesto
Stuk belegen kaas

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de pesto of kruidenboter volgens het recept.

Snij het brood horizontaal en verticaal aan. Zorg ervoor dat je niet helemaal tot de bodem snijdt.

Snij de kaas in plakken.

Verdeel de kruidenboter en de kaas tussen de broodstukken. Prop het lekker vol voor het beste resultaat.

Bak het borrelbrood vervolgens ongeveer 15 minuten af, totdat de kaas lekker gesmolten is.


Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

52 reacties

  • Yvonne Gerrits
    28 januari 2018 om 20:09

    Het was een groot succes !!

    Beantwoorden
  • Hermien Valckenborg
    8 november 2017 om 19:04

    oh dat ziet er lekker uit ik ga het in het Weekend maken

    Beantwoorden
  • Reks
    17 augustus 2017 om 00:41

    Ziet er lekker uit 👍

    Beantwoorden
  • Sandra
    22 maart 2017 om 23:14

    Is een Turks brood ook geschikt?

    Beantwoorden
  • Katrien van de vijver
    22 augustus 2016 om 22:23

    dank u wel voor het super leuk en eenvoudig idee!

    Beantwoorden
  • Joan
    5 juni 2016 om 13:04

    Dank je wel voor het heerlijke recept. Vandaag voor mijn/ons verjaar- trouwdag gemaakt en vinden het zeer geslaagd. Had nog stukjes salami toegevoegd. Het zag er niet alleen prachtig uit maar smaakt ook heerlijk! :-)

    Beantwoorden
  • W.Dielissen
    11 april 2016 om 09:36

    Ik wil meer genieten van de lekkere recepten.

    Beantwoorden
  • Sander Postma
    1 januari 2016 om 12:53

    Je kunt ook een knipwit gebruiken, en dat insnijden tot ongeveer een halve centimeter van de bodem.

    Beantwoorden
  • Annette
    30 december 2014 om 18:46

    Ik heb het op mijn verjaardag geserveerd. Wat een succes! Aangezien er geen rond brood te vinden was, heb ik een grote rustieke stokbrood gebruikt. Het oogde heerlijk en smaakte nog beter! Superidee!

    Beantwoorden
  • Dini
    28 december 2014 om 14:47

    Ik heb dit gemaakt voor bij een pan soep en wij hebben onze vingers er bij op gegeten wat is dit lekker zeg.
    Dank je wel voor het delen van dit recept.

    Beantwoorden
  • Rian
    15 december 2014 om 22:08

    Wat leuk! Ook ik kwam het tegen op pinterest en heb het gemaakt, heerlijk!

    Beantwoorden
  • Marieke
    16 november 2014 om 12:05

    Ik heb gisteren zo'n brood gemaakt. Errug lekker, helaas "plukte" ik niet een heel stuk brood, alleen de korst. Heb je daar nog een tip voor?

    Beantwoorden
  • Paul
    18 augustus 2014 om 19:53

    Mmmmm

    Beantwoorden

Reactie plaatsen