Borrelbrood

Borrelbrood

Wij zijn dol op brood met kruidenboter. Giet je dit in de vorm van een borrelbrood dan is het helemaal feest.  En het is heel eenvoudig om te maken. Je neemt een lekker brood, snijd deze in en voegt je favoriete beleg toe. In dit geval kruidenboter en kaas. Maar je kan dit borrelbrood ook maken met chorizo of met brie. Net wat je zelf lekker vindt. Even de oven in en klaar is ie. Handig voor een onverwachte borrel. Want deze ingrediënten heb je altijd in huis.

Borrelbrood

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 1 brood

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Maak de kruidenboter volgens het recept.

  3. Snij het brood horizontaal en verticaal door. Zorg ervoor dat je niet helemaal tot de bodem snijdt. Verdeel de kruidenboter en de kaas tussen de broodstukken. Prop het lekker vol voor het beste resultaat.

  4. Bak het borrelbrood vervolgens ongeveer 15 minuten af, totdat de kaas lekker gesmolten is.

Borrelbrood

Tags

Familie recepten Makkelijke recepten Brood en deeg Oud en nieuw Pasen Verjaardag Oven Vegetarische recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Borrelhapjes

Wat vind jij van dit recept?

4.0 (3 stemmen)

11 december 2012


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in