zalm wraps

3 x recept koude wrap

Lunch wraps, of koude wraps maken? Wraps eten we natuurlijk heel vaak als avondmaaltijd. Als fajita’s, burrito’s of quesadilla’s. Maar het is ook superlekker om er lunch wraps van te maken. Koude wraps belegd met lekkere, verse ingrediënten. Handig voor als je geen brood wilt eten tussen de middag, maar toch graag een voedzame en vullende lunch wilt nuttigen. In dit artikel delen we drie verschillende lunch wraps. Een koude wrap met zalm, een carpaccio wrap en tot slot een lunch wrap met aubergine. Ga jij voor vis, vlees, vega of probeer je ze allemaal?

Video: lunch wraps maken

Klik hier als je de video niet kunt zien.

wrap met zalm
recept koude wrap
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten carpaccio wrap

  • 1 wrap
  • 2/3 plakjes carpaccio
  • Handje rucola
  • 1 el pestomayonaise
  • 1 el geroosterde pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas

Ingrediënten zalm wrap

  • 1 wrap
  • 2/3 plakjes gerookte zalm
  • Halve avocado
  • 1 el roomkaas
  • 1/4 komkommer
  • Paar takjes bieslook
  • Handje rucola

Ingrediënten aubergine wrap

  • 1 wrap
  • 3 plakjes aubergine
  • Handje ijsbergsla
  • 1 el hummus
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • knoflookolie

Zo maak je de carpaccio wrap

  1. Smeer de wrap in met de pesto mayonaise. Verdeel de plakjes carpaccio over de wrap. Breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat rucola op de wrap en bestrooi dit met de geroosterde pijnboompitjes en wat geraspte parmezaan. Tot slot rol je de wrap op.

Zo maak je de zalm wrap

  1. Smeer de wrap in met roomkaas. Sprenkel hier wat verse bieslook over. Leg de plakjes gerookte zalm erop en breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat plakjes komkommer en avocado op de wrap. Doe er wat van de rucola bij en rol de wrap op.

Zo maak je de aubergine wrap

  1. Bestrijk de plakjes aubergine met de knoflookolie. Grill dit in een paar minuten goudbruin op de grill of in een grillpan. Leg de aubergine opzij. Smeer de wrap in met de hummus. Leg hier de plakjes aubergine op en breng op smaak met peper en zout. Doe er wat ijsbergsla en zongedroogde tomaatjes bij en rol de wrap op.

recept koude wrap
koude wraps

Wat vind jij van dit recept?

4.0 (20 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Dit recept bewaren?

Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.

Tags

Camping High tea Makkelijke recepten Picknick Aubergine Avocado Pesto Rundvlees Wraps Zalm Gezonde recepten Slanke recepten Lente recepten Zomer recepten Lunch

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in