3 x recept koude wrap
Lunch wraps, of koude wraps maken? Wraps eten we natuurlijk heel vaak als avondmaaltijd. Als fajita’s, burrito’s of quesadilla’s. Maar het is ook superlekker om er lunch wraps van te maken. Koude wraps belegd met lekkere, verse ingrediënten. Handig voor als je geen brood wilt eten tussen de middag, maar toch graag een voedzame en vullende lunch wilt nuttigen. In dit artikel delen we drie verschillende lunch wraps. Een koude wrap met zalm, een carpaccio wrap en tot slot een lunch wrap met aubergine. Ga jij voor vis, vlees, vega of probeer je ze allemaal?
Video: lunch wraps maken
Klik hier als je de video niet kunt zien.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten carpaccio wrap
- 1 wrap
- 2/3 plakjes carpaccio
- Handje rucola
- 1 el pestomayonaise
- 1 el geroosterde pijnboompitjes
- Parmezaanse kaas
Ingrediënten zalm wrap
- 1 wrap
- 2/3 plakjes gerookte zalm
- Halve avocado
- 1 el roomkaas
- 1/4 komkommer
- Paar takjes bieslook
- Handje rucola
Ingrediënten aubergine wrap
- 1 wrap
- 3 plakjes aubergine
- Handje ijsbergsla
- 1 el hummus
- 4 zongedroogde tomaatjes
- knoflookolie
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je de carpaccio wrap
Smeer de wrap in met de pesto mayonaise. Verdeel de plakjes carpaccio over de wrap. Breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat rucola op de wrap en bestrooi dit met de geroosterde pijnboompitjes en wat geraspte parmezaan. Tot slot rol je de wrap op.
Zo maak je de zalm wrap
Smeer de wrap in met roomkaas. Sprenkel hier wat verse bieslook over. Leg de plakjes gerookte zalm erop en breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat plakjes komkommer en avocado op de wrap. Doe er wat van de rucola bij en rol de wrap op.
Zo maak je de aubergine wrap
Bestrijk de plakjes aubergine met de knoflookolie. Grill dit in een paar minuten goudbruin op de grill of in een grillpan. Leg de aubergine opzij. Smeer de wrap in met de hummus. Leg hier de plakjes aubergine op en breng op smaak met peper en zout. Doe er wat ijsbergsla en zongedroogde tomaatjes bij en rol de wrap op.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in