zalm wraps

3 x recept koude wrap

Lunch wraps, of koude wraps maken? Wraps eten we natuurlijk heel vaak als avondmaaltijd. Als fajita’s, burrito’s of quesadilla’s. Maar het is ook superlekker om er lunch wraps van te maken. Koude wraps belegd met lekkere, verse ingrediënten. Handig voor als je geen brood wilt eten tussen de middag, maar toch graag een voedzame en vullende lunch wilt nuttigen. In dit artikel delen we drie verschillende lunch wraps. Een koude wrap met zalm, een carpaccio wrap en tot slot een lunch wrap met aubergine. Ga jij voor vis, vlees, vega of probeer je ze allemaal?

Video: lunch wraps maken

Klik hier als je de video niet kunt zien.

wrap met zalm
recept koude wrap
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

De nieuwste recepten in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten & meer.

Ingrediënten carpaccio wrap

  • 1 wrap
  • 2/3 plakjes carpaccio
  • Handje rucola
  • 1 el pestomayonaise
  • 1 el geroosterde pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas

Ingrediënten zalm wrap

  • 1 wrap
  • 2/3 plakjes gerookte zalm
  • Halve avocado
  • 1 el roomkaas
  • 1/4 komkommer
  • Paar takjes bieslook
  • Handje rucola

Ingrediënten aubergine wrap

  • 1 wrap
  • 3 plakjes aubergine
  • Handje ijsbergsla
  • 1 el hummus
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • knoflookolie
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je de carpaccio wrap

  1. Smeer de wrap in met de pesto mayonaise. Verdeel de plakjes carpaccio over de wrap. Breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat rucola op de wrap en bestrooi dit met de geroosterde pijnboompitjes en wat geraspte parmezaan. Tot slot rol je de wrap op.

Zo maak je de zalm wrap

  1. Smeer de wrap in met roomkaas. Sprenkel hier wat verse bieslook over. Leg de plakjes gerookte zalm erop en breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat plakjes komkommer en avocado op de wrap. Doe er wat van de rucola bij en rol de wrap op.

Zo maak je de aubergine wrap

  1. Bestrijk de plakjes aubergine met de knoflookolie. Grill dit in een paar minuten goudbruin op de grill of in een grillpan. Leg de aubergine opzij. Smeer de wrap in met de hummus. Leg hier de plakjes aubergine op en breng op smaak met peper en zout. Doe er wat ijsbergsla en zongedroogde tomaatjes bij en rol de wrap op.

recept koude wrap
koude wraps

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.7 (11 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.