Menu
3x-wraps-5-5.jpg

3 x koude wraps voor lunch

Wraps zijn multifunctioneel. In deze video laat ik drie makkelijke koude wraps zien die je als lunch, tussendoortje of als borrelhapje kunt eten. Je ziet wraps natuurlijk vaak terug in de Mexicaanse keuken. Zo kun je er deze overheerlijke fajita’s mee maken. Maar je kunt de wraps ook koud eten. Dan is het perfect als lunchmaaltijd of als tussendoortje. In de video laat ik drie variaties van koude wraps zien. Het is supersimpel om te maken en zo klaar. Easy does it! Deze makkelijke wraps kun je ook meenemen voor on the go. Naar kantoor of als je een dagje op pad gaat, of als je gaat picknicken. En je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten. Ik maakte ze nu met carpaccio, aubergine en een wrap met zalm. Maar eigenlijk kun je alles erop doen wat je lekker vind.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. 

Ingrediënten per wrap
Carpaccio wrap
1 wrap
2/3 plakjes carpaccio
Handje rucola
1 el pesto mayonaise
Geroosterde pijnboompitjes
Parmezaanse kaas

Zalm wrap
1 wrap
2/3 plakjes gerookte zalm
1/2 avocado
1 el roomkaas
1/4 komkommer
Bieslook
Handje rucola

Aubergine wrap
1 wrap
3 plakjes aubergine
Handje ijsbergsla
1 el hummus
Zongedroogde tomaat
Knoflookolie

Zo maak je het
Carpaccio wrap
Smeer de wrap in met de pesto mayonaise. Verdeel de plakjes carpaccio over de wrap. Breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat rucola op de wrap en bestrooi dit met de geroosterde pijnboompitjes en wat geraspte parmezaan. Tot slot rol je de wrap op.

Wrap met zalm
Smeer de wrap in met roomkaas. Sprenkel hier wat verse bieslook over. Leg de plakjes gerookte zalm erop en breng dit op smaak met peper en zout. Leg wat plakjes komkommer en avocado op de wrap. Doe er wat van de rucola bij en rol de wrap op.

Aubergine wrap
Bestrijk de plakjes aubergine met de knoflookolie. Grill dit in een paar minuten goudbruin op de grill of in een grillpan. Leg de aubergine opzij. Smeer de wrap in met de hummus. Leg hier de plakjes aubergine op en breng op smaak met peper en zout. Doe er wat ijsbergsla en zongedroogde tomaatjes bij en rol de wrap op.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan