koffie variaties

Video: 3 koffievariaties

Coffeelovers opgelet! In de video van vandaag laat ik jullie 3 koffievariaties zien. Zo lekker en allemaal heel easy om te maken. Het eerste recept is de koffie tonic, ik voorspel, dit wordt de terrashit van 2015! Daarna mijn favoriete after dinner koffie, een Spaanse koffie met Licor 43 en slagroom. En last but not least, de frappé, mijn lievelings-zomerdrankje.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

koffie variaties

De koffie tonic
Zet een espresso en laat deze afkoelen. Vul een groot glas met ijs. Schenk er 120 ml goede tonic in. Mijn favoriet is de vlierbloesemtonic van Fevertree. Giet vervolgens de afgekoelde espresso bij de tonic! Lekker!

Spaanse koffie
Zet een gewone koffie (een lungo). Voeg een royale scheut Licor 43 bij de koffie. Maak het af met opgeklopte (ongezoete) slagroom. Garneer met een snuf kaneel en je vloeibare dessert is klaar.

Frappé
Zet een espresso en voeg 2 tl suiker toe.  Laat deze afkoelen. Vul een groot glas met ijs. Doe het ijs, samen met 120 ml melk en de espresso in de blender. Blend er een gladde frappé van.

koffie tonic

Welke is jouw favoriet?

 

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in