Ananas kokos ijs

Ananas Kokos ijs

IJs van slechts drie ingrediënten? Ja dat kan. Dit overheerlijke ananas kokos ijs is zo eentje. En het valt ook nog in de categorie “gezondere ijsrecepten”. We voegen namelijk geen suiker toe, want de ananas is al zoet van zichzelf.

Ananas kokos ijs
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 750 gr bevroren ananas
  • 1 bevroren banaan
  • 400 ml kokosmelk

Zo maak je het

  1. Doe de bevroren banaan en ananas in de kom van je keukenmachine. Voeg hier de kokosmelk aan toe. Gebruik alleen het dikkere gedeelte, laat het vocht achter in het blikje. Als je het blikje op de kop bewaart zit alle kokos bovenin het blikje.

  2. Maal alle ingrediënten +/- 15 minuten in de keukenmachine tot een glad mengsel ontstaat. Serveer meteen. Voor wat harder ijs zet je het mengsel ongeveer 45 minuten in de vriezer.

    PS ook leuk om in een uitgeholde ananas te serveren

Ananas Kokos ijs

Wat vind jij van dit recept?

3.9 (8 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Dit recept bewaren?

Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.

Tags

IJs Gezonde recepten Glutenvrije recepten Koolhydraatarme recepten Lactosevrije recepten Notenvrije recepten Slanke recepten Suikervrij Vegan recepten Zomer recepten Nagerecht

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in