pasta met doperwten

Kruiden bewaartip!

I love verse kruiden! Ik heb altijd een paar potjes met deze smaakmakers in de vensterbank staan. Kruiden die ik niet heel vaak gebruik, koop ik in kleine verpakkingen in de supermarkt. Het enige nadeel is dat ze heel snel verleppen en ik heb daar een slimme kruiden bewaartip voor.

DSC_0073

Verpak je verse kruiden in een stukje keukenpapier, dat je vooraf een beetje vochtig hebt gemaakt onder de kraan. Op deze manier blijven je kruiden lekker fris in de koelkast.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in