Camembert uit de oven
Camembert uit de oven is een superleuke, lekkere en simpele borrelhap. Van een camembert kan je heel snel een mini kaasfondue maken. Wij zijn er dol op. Ideaal hapje voor bij de borrel. Het enige wat je nodig hebt is camembert, 2 tenen knoflook, een el tijm en een el honing. Serveer er lekker brood bij, of dip er eens groentes in zoals wortel, tomaatjes of komkommer. Je kunt camembert gewoon in de supermarkt kopen. Van verschillende merken. Het ene merk is wat sterker qua geur en smaak dan de andere. Camembert in brood is altijd een succesnummer bij feestjes en partijen. En het is zo gemaakt. Het is ook leuk om de camembert te verpakken in wat bladerdeeg. Net een cadeautje!
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 2 - 3 personen
- 1 camembert
- 2 teentjes knoflook
- 1 el honing
- 1 takje tijm
Lekker met
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).
Leg de camembert op een stukje bakpapier. Pel de knoflooktenen en steek deze in de kaas. Rits de blaadjes van de tijm en verdeel deze over de camembert. Verdeel een el honing over de kaas.
Zet het kaasje ongeveer 10 minuten in de oven. Wil je de camembert met honingnoten serveren? Maak deze in de pan en leg ze op de gesmolten kaas. Lekker met brood of groente.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in