Menu
DSC_0027-1-710x380.jpg

Camembert uit de oven

Camembert uit de oven is een superleuke, lekkere en simpele borrelhap. Van een camembert kan je heel snel een mini kaasfondue maken. Ik ben er dol op. Ideaal hapje voor bij de borrel. Het enige wat je nodig hebt is camembert, 3 tenen knoflook, een el tijm en een el honing. Serveer er lekker brood bij, of dip er eens groentes in zoals wortel, tomaatjes of komkommer. Je kunt camembert gewoon in de supermarkt kopen. Van verschillende merken. Het ene merk is wat sterker qua geur en smaak dan de andere. Wil je een redelijk neutrale camembert (die het meest lijkt op gewone brie zeg maar) ga dan voor AH eigen merk.

Camembert in brood is altijd een succesnummer bij feestjes en partijen. En het is zo gemaakt. Het is ook leuk om de camembert te verpakken in wat bladerdeeg. Of in een heel brood. Die recepten zal ik later nog een keer met jullie delen. Maar eerst dit receptje. Perfect voor Sinterklaasavond. Hebben jullie nog plannen? Ik heb het al gevierd dus vandaag gewoon een relaxt avondje thuis. Fijne Sinterklaas allemaal.

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Leg de camembert op een stukje bakpapier.

Pel de knoflooktenen en steek deze in de kaas.

Verdeel een el tijm en een el honing over de kaas.

Zet het kaasje ongeveer 10 minuten in de oven.

Serveer de camembert uit de oven met lekker brood of groentes.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan