
Camembert uit de oven
Camembert uit de oven is een superleuke, lekkere en simpele borrelhap. Van een camembert kan je heel snel een mini kaasfondue maken. Wij zijn er dol op. Ideaal hapje voor bij de borrel. Het enige wat je nodig hebt is camembert, 2 tenen knoflook, een el tijm en een el honing. Serveer er lekker brood bij, of dip er eens groentes in zoals wortel, tomaatjes of komkommer. Je kunt camembert gewoon in de supermarkt kopen. Van verschillende merken. Het ene merk is wat sterker qua geur en smaak dan de andere. Camembert in brood is altijd een succesnummer bij feestjes en partijen. En het is zo gemaakt. Het is ook leuk om de camembert te verpakken in wat bladerdeeg. Net een cadeautje!


De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 2 - 3 personen
- 1 camembert
- 2 teentjes knoflook
- 1 el honing
- 1 takje tijm
Lekker met
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).
Leg de camembert op een stukje bakpapier. Pel de knoflooktenen en steek deze in de kaas. Rits de blaadjes van de tijm en verdeel deze over de camembert. Verdeel een el honing over de kaas.
Zet het kaasje ongeveer 10 minuten in de oven. Wil je de camembert met honingnoten serveren? Maak deze in de pan en leg ze op de gesmolten kaas. Lekker met brood of groente.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan