Tonijnsalade
Zelf tonijnsalade maken is heel eenvoudig. Dat laten we vandaag zien met dit recept voor tonijnsalade. Lekker voor op een cracker, broodje of bagel. De bagels hebben we ook zelfgemaakt. We gebruik de tonijn van Bart’s Fish Tales. Deze koop je gewoon bij de Appie. De tonijn van Fish Tales is MSC gecertificeerd en lekker van smaak. Zoals ik al schreef, tonijnsalade maken is supersimpel. Echt, een kind kan de was doen. Je hoeft alleen wat ingrediënten door elkaar te mengen en klaar is je homemade tonijnsalade. Echt, na dit recept heb je geen excuses meer om kant-en-klare tonijnsalade te kopen.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 bakje
- 2 blikjes tonijn op water (à 160 gr)
- 1 kleine rode ui
- 1,5 el mayonaise
- 2 el kwark
- 5 takjes peterselie
- Kneepje citroensap
- 2 el kappertjes
- 4 augurken
- Peper en zout
Zo maak je het
Laat de tonijn uitlekken en doe het in een bakje.
Voeg de kwark en de mayonaise toe.
Pel en snipper de rode ui. Snijd de augurken in kleine blokjes en hak de peterselie grof. Voeg dit samen met de kappertjes bij de tonijn.
Meng alle ingrediënten door elkaar. Breng op smaak met wat peper, zout en een kneepje citroensap.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan