salted caramel popcorn

Salted Caramel Popcorn

Vaste prik als ik naar de bios ga is een enorme bak Popcorn. Wel zoute popcorn, want de gewone zoete popcorn met suiker vind ik minder lekker. Maar zout in combinatie met zoet is heaven, het zout versterkt het zoete en salted caramel is één van mijn guilty pleasures op dit moment. Ik hou er van in chocola, in macarons, in koekjes en taarten maar deze Salted caramel popcorn is helemaal stunning. Je kan de popcorn zelf roosteren in een pan met wat olijfolie en rijkelijk bestrooien met zout. Of je neemt een zak met zoute magnetron popcorn die in 3 minuten klaar is.

salted caramel popcorn

Ingrediënten voor 1 grote bak
1 portie zoute popcorn
1 portie caramel (recept)

Zo maak je het
Bereid de zoute popcorn in de pan of maak het in de magnetron.

Leg een vel bakpapier op je aanrechtblad en spreid de popcorn hier over uit.

Maak intussen de caramel volgens het recept.

Als de caramel klaar is giet je dit over de popcorn.

Met een houten spatel hussel je het heel snel door elkaar.

Raak het niet aan met je vingers want het is echt gloeiend heet.

Laat de caramel hard worden en geniet er lekker van.

salted caramel popcorn

Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Wat vind jij van dit recept?

3.8 (5 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Dit recept bewaren?

Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.

Tags

Borrelhapjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in