Club Mozzarella
Een club sandwich heb je in heel veel verschillende varianten. Ik maakte eerder al de traditionele versie met kip en bacon maar deze club mozzarella is ook niet te weerstaan. Mozzarella en tomaat is een klassieke combinatie die lekker blijft. Als je verse ingrediënten gebruikt en buffelmozzarella, is dit echt een onweerstaanbaar lekker broodje.
Ingrediënten voor 1 Club
3 boterhammen
2 plakken bakbacon
1 bol buffelmozzarella
1 tomaat in plakjes
Paar plakjes komkommer
1/2 rode ui in halve ringen
Handjevol sla
Voor de pestosaus
1 el rode pesto
1 el Griekse yoghurt
1 el mayonaise
Bereidingswijze
Laat een grillpan goed heet worden. Rooster de plakken brood aan weerszijden bruin, totdat er een mooi grillmotief is ontstaan.
Bak vervolgens de bacon in dezelfde grillpan, knapperig en goudruin.
Maak de pestomayonaise door de rode pesto, de Griekse yoghurt en de mayonaise te mengen.
Bestrijk 1 boterham met de pestomayonaise, leg daarop een handjevol sla.
Leg daarop de bacon. Snij de mozzarella in plakken en leg deze op de bacon.
Maak de laag af met de komkommer, de tomaat en de rode ui.
Leg vervolgens een nieuwe boterham op de stapel en herhaal de voorgaande stappen.
Bestrijk de laatste boterham met de pestomayonaise en leg deze met de droge kant naar boven.
Halveer de sandwich diagonaal en geniet er lekker van.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.